Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Penzion na Brněnské přehradě: - ubytování, 11 pokojů, 6 dvoulůžkových, 5 třílůžkových - stravování, restaurace, krytá terasa - sprchy, WC na poschodí.

Ubytování, hotel, motel: -ubytování 10 minut jižně od Brna -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta, nocleh -2 a 3 lůžkové pokoje -celkem 25 lůžek -uzavřené nádvoří s parkovištěm -snídaně na objednávku -sportovní vyžití: -krytý bazén Blučina 3km, sauna, masáže, tenisové kurty, minigolf, venkovní bazén Vojkovice 700m, ...

Ubytovna - pro firmy - pro jednotlivce.

Penzion - 2 třílůžkové pokoje - 1 dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek - pokoje mají vlastní sociální zařízení - společenská místnost s TV.

Realitní služby nebytové prostory, ubytovací služby.

Volareza – hotel Vranov nabízí ubytování na břehu vranovské přehrady v překrásné přírodě Jižní Moravy. Svým zázemím a poskytovanými službami je vhodný pro rodinou rekreaci, ale také firemní, ozdravné a wellness pobyty. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. V blízkosti hotelu jsou ...

Chatová osada VZ Dyje Bítov je sezónní rekreační zařízení s provozem duben – říjen. V údolí mezi zříceninou hradu Cornštejn a hradem Bítov, v idylickém zákoutí lesnatých strání Bítovské zátoky Vranovské přehrady. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.

Ubytování: -46 lůžek včetně apartmanu -6 dvoulůžkových pokojů -10 třílůžkových pokojů (možnost přistýlky 3+1) -na každém pokoji sprcha, WC a TV -parkoviště pro hotelové hosty ve dvoře bowling bar. Restaurace: -možnost rezervace celého objektu pro firemní akce. -dětský koutek -nekuřácká jídelna. Kuchyně: -kuchyně, minutky, jídla na ...

přerušení: od: 20.2.2013 Zprostředkování - ubytování v soukromí jak ve vlastních objektech, tak i v cizích v době konání veletrhů a výstav v Brně na brněnském výstavišti. Ubytování v soukromí.

Penzion Amálka. Ubytování v nově postaveném penzionu rodinného typu ve 3 samostatných pokojích s vlastním sociálním zařízení. Zahrada, uložení kol.

Penzion - čtyř a pětilůžkové apartmány dvouložnicové s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - snídaně formou švédských stolů, večeře servírované Restaurace - dva krby, nekuřácký salonek, přes den pro lyžaře funguje jako samoobslužná, tradiční česká jídla a zvěřinové speciality.

Penzion - kapacita 22 lůžek - společná kuchyně - k dispozici gril, samoobslužná pípa - ohniště

Restaurace a penzion Beta. Kuchyně v restauraci Beta Naší kuchyni si můžete vychutnat v příjemné, nově zrekonstruované restauraci s výběrem menu i minutkových jídel. Ubytování - ubytování v nově postavené části penzionu ve vkusně a moderně zařízených pokojích. Vchod do penzionu je oddělen od restauračních prostor. Možnosti stravovat se v ...

Penzion Fürstova vila se nachází v klidové části centra města Bzence. Návštěvníci i hosté zde objeví spojení tradiční moravské pohostinnosti s tajemnou romantikou interiérů a vysokým standardem služeb.

Pořadatel: - soukromé akce: - svatby, večírky - firemní akce, školení - organizace honitby a myslivosti - pořádání odstřelů, lovů a honů. Možnost pronájmu prostor: - kongresový sál - 250 míst u stolu - modrý salónek - 50 míst u stolu - lovecký salonek - 15 míst u stolu. Ubytování: - hotel s celoročním bytováním - ...

Penzion - kapacita 43 lůžek - 2 dvoulůžkové pokoje - 4 čtyřlůžkový pokoj - 4 čtyřlůžkové pokoje - 1 pětilůžkový pokoj - 3 šestilůžkové pokoje - pokoje převážně s vlastním sociálním zařízením - možnost ubytování psa - parkoviště - připojení k internetu - sauna - masážní sprcha - stolní tenisrestaurace - kapacita 50 míst ...

Pila: - stavební řezivo - sušení dřeva Penzion Samota Louka u Veselí nad Moravou

Hotel *** - kapacita 100 až 115 lůžek ve 33 pokojích. 5 jednolůžkových typu SINGLE, 2 dvoulůžkové DOUGLE, 2 třílůžkové JUNIOR, 3 čtyřlůžkové FAMILY a 21 třílůžkových STANDARD Bar Restaurace - kapacita 78 míst, terasa. Rehabilitace.

Pension City Ubytování poskytujeme v klidné lokalitě historického jádra města Plzně. Poloha pensionu je jen několik desítek metrů od centrálního náměstí Republiky. Pokud se chcete pobavit, tak město nabízí nespočet možností kulturního a společenského vyžití. Pension City nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných 12 pokojích s 22 lůžky v ...

Ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním: - WC a sprcha na pokoji. Parkování. Nekuřácké prostory. Výroba, dodávka: - atypické desky na jídelní lístky - vývěsní štíty a reklamní poutače. Služby: - pískování skla. - renovace dřevěných dílů.

Ubytování: -hotel*** -8 jednolůžkové pokoje -11 dvoulůžkové pokoje (1/2 od 1500, - až 4800, -) -3 apartmá (3600, - až 6000, -) -restaurace KAVALERIE -vyhlídková kavárna CAFÉ 1805 - salonek s terasou -sauna -hotelové parkoviště v objektu uzavřené -možnost ubytování s zvířetem (kočka, pes). Služby: -rauty -školení ...