Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesty, víkendové pobyty, ubytování při BVV -centrum Brna je vzdálené cca 10 minut jízdy autem, vhodný zejména pro vystavovatele na BVV -parkování zajištěno v uzavřeném objektu. V bytech jsou k dispozici vybavené kuchyňky.LCD televizory a vysokorychlostní ...

Ubytování, penzion, pension. Celoroční ubytování v blízkosti města Brna, vzálenost asi 10 minut od centra a výstaviště BVV -domácí prostředí v klidné vilové čtvrti -20 komfortně vybavených pokojů s klimatizací, koupelnou, TV, internetovým připojením -hlídané parkoviště -vyhlídková terasa a bar -snídaně formou švédskych stolů -doprava ...

Ubytování, penzion.Kapacita je 7 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkové apartmá. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, zabudovanou šatní škříní, LCD televizí, lednicí a možností připojení na internet (Wi-Fi).

Rekreační středisko Hálův mlýn se nachází v prostředí přírodního parku Údolí Bílého potoka, které se táhne od Veverské Bítýšky až k Velké Bíteši. Široké možnosti sportovního a kulturního vyžití. Ubytování v chatkách, karavanech, stanech. Restaurace a Hospůdka.

Hotel. -ubytování, 85 lůžek v hotelu, 40 lůžek v rekreačních chatkách -restaurace.

Ubytování v penzionu Zátiší poblíž vinic v Mikulově. Pokoje mají vlastní koupelnu s WC a také ledničku, LCD TV. připojení k wifi zdarma. Penzion je vzdálený 10 minut chůze od centra.

Nabízíme vám skvělé místo pro vaši letní rekreaci v rekreačním zařízení Laguna s na břehu Horní Novomlýnské nádrže v obci Pasohlávky, které se nachází v blízkosti známého kempu Merkur. Naše rekreační zařízení s celkovou kapacitou 75 lůžek je vhodné např. pro školní skupiny, rodiny s dětmi, milovníci pěších túr, cyklo výletů a také ...

Penzion u Šoltysů poskytuje celoroční ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, s možností venkovního posezení v pergole a parkováním před domem.

Ubytování pro 10 osob ve dvou čtyřlůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. K dispozici je kuchyňka a TV koutek. Wifi připojení zdarma

Komfortní hotel v krásném prostředí lesů 30 km od Brna u exitu D1 v lokalitě "U devíti křížů". Kapacita hotelu 80 lůžek, reprezentativní školící prostory. Restaurace s velkou terasou, parkoviště, wifi. Hotel je bezbarierový.

Rodinný penzion s exkluzivním výhledem na Zámek Valtice. Pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, teambuildingu.

Rekreační středisko Relaxa. Adrenalinové aktivity. Chata - ubytování až pro 95 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy jsou vždy pro několik pokojů společné. Bar, venkovní terasa s grilem. K dispozici: - venkovní bazén se slanou vodou - hřiště na plážový volejbal - dvě víceúčelová asfaltová ...

Kemp: -ubytování -chatka, bungalov.

Rekreační středisko. Adrenalin park. Sezóna nonstop. Chata - ubytování až pro 53 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až šestilůžkové. Vnitřní vyhřívaný bazén, sauna. V objektu je jídelna a salónek. Zapůjčíme sportovní vybavení. Adrenalin park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžařské středisko.

Ubytování v apartmánu nad vinným sklípkem.

Penzion s celkovou kapacitou 10 lůžek ve 4 pokojích s vlastním sociálním zařízením: - 2 dvoulůžkové pokoje - 2 třílůžkové pokoje - společenská místnost s terasou - připojení k internetu.

Penzion s ubytováním a restaurací, situovaný přímo u cyklostezek. Stylový penzion, příjemné ubytování. Kapacita penzionu je 28 lůžek ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Pokoje jsou standartně vybaveny potřebným příslušenstvím a nábytkem a každý pokoj má své vlastní sociální zařízení.

Ubytovna - ubytování ve 2, 3 a 5 lůžkových pokojích - k dispozici kuchyňka, možnost připojení TV - parkování v hlídaném areálu