Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Služby: -restaurace -ubytování -svatby, promoce, večírky zábavní, firemní -denní bar -velký sál (80 hostů) -malý sál-uzavřená společnost -zahrádka -v letních měsících venkovní grilování. 14x2lůžkový pokoj 6x3lůžkové pokoje 4x apartmány. Školení, teambuilding, firemní prezentace.

Penzion u sklepů. Ubytování. Kapacita penzionu je 17 pokojů až s 55 lůžky (39 lůžek, 16 přistýlek). Penzion u sklepů nabízí 1x jednolůžkový, 10x dvoulůžkový, 6x třílůžkový pokoj.

Ubytování v horské chatě - dvoulůžkové až čtyřlůžkové apartmány s vlastní kuchyňkou. SKI areál přímo u budovy - 2 vleky, večerní lyžování.

Penzion, ubytování: -rekreace skupin i jednotlivců -uspořádání soutěží -zajištění soustředění, táborových pobytů -dalších služeb dle vašich konkrétních požadavků -možnost umístění vašeho psa na pokoji. Celková kapacita 34 lůžek. -1 až 4 lůžkové pokoje -parkování v uzavřeném objektu.

Rodinného ubytování villa Emilia ve vinařské obci Novém Šaldorfě. Rodinná dovolená na Jižní Moravě. Vlastní uzařené parkoviště. Úschovna kol. WiFi. Vlastní vinný sklep.

Hotel Filipov. Rekreační a ubytovací středisko: -ubytování-celoroční provoz -celková kapacita pro 82 lůžek -11 elegantně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů, vlastní koupelna a WC -dva apartmány -10 pokojů turistické třídy -v objektu hotelu se nachází salonek s krbem -restaurace s letní zahrádkou -salonek 35-40 ...

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Hotel: - ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích - k dispozici Wi-Fi připojení k internetu - úschovna kol i motocyklů - dětský koutek a parkoviště. Služby: - restaurace - pořádání svateb, rodinných oslav, škol v přírodě, firemních akcí.

Ubytování pro 4 osoby v apartmánu s krbem v Beskydech na hřebenu Bílého kříže. Vlastní kuchyně a jídelní kout.

Ubytování v soukromí, v srdci Jižní Moravy.

Ubytování, penzion. Náš penzion má dvě patra a disponuje 37 lůžky.

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

Hotel. Ubytování. Hotel se nachází 20km od Brna, směr Vídeň. Celková kapacita 32 lůžek v 11 nadstandartně vybavených pokojích, nekuřácká restaurace, kuřácká pivnice, vinárna, salonek, konferenční místnost, venkovní posezení, wellnes centrum sauna, výřivka. Podzemní i venkovní parkoviště.

Rekreační horská chata vhodná pro rodiny s dětmi i sportovní soustředění. Kapacita objektu 24 lůžek. V blízkosti sjezdovka.

Hotel Palacký - tříhvězdičkový hotel: -celoroční ubytování v Brně -40x dvoulůžkový pokoj (na pokoji sociální zařízení, lednice, TV, SAT, telefon, připojení k internetu) -800-1000 lůžek v období červ.-pol. září -stravování pro skupiny v Pizzerii Mozzarella nebo na Menze Kolejní dle denní nabídky -pronájem výukových a školících, konferenčních ...

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Správa kolejí a menz VUT v Brně: -koleje a menzy. Ubytování: tel.: (+420) 54114 2931-3 fax: (+420) 54114 2935 e-mail: ubytovatelky@skm.vutbr.cz Koleje pod Palackého vrchem, Kolejní 2 Purkyňovy koleje, Purkyňova 93, Brno Listovy koleje, Kounicova 46/48, Brno Mánesovy koleje, Mánesova 12, Brno Starý pivovar, Božetěchova 1, Brno

Turistická ubytovna: -kategorie A -parkoviště (15 míst) -zastávka veřejné dopravy -dětské hřiště -nepřetržitá pokojová služba V okolí: -plavecký bazén -tenis -krytý plavecký bazén -sauna -tělocvična -provoz celoročně. Cena od 170, - za osobu.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Ubytování v chatách Medvědí skála, Vlčí doupě, Orlí hnízdo a Jezevčí Brloh v Beskydech. Součástí každé chaty je i vlastní wellness s finskou saunou a vířivkou.

Společnost Lentus agilis, spol. s r.o. nabízí služby v oblasti realizace fontánových technologí a vodních atrakcí, svařovaných plastových bazénů. Provozujeme také vinařství a penzion v obci Vrbice. Fontány: - kompletní řešení systémů vodních atrakcí - zpracování návrhu řešení podle prostorových přestav zákazníka - zpracování projektové ...

Jedinečný výhled na Brno. Ubytování: -hotel -33 pokojů, 4 apartmány a imobilní pokoj -celkem 59 lůžek -vybavení pokojů (TV, telefon, minibar, kompletní sociální zařízení, trezor). Restaurace: -zastřešená terasa -pivnice -2x salónek pro 50 a 20 osob -1x salónek 25 osob -1x salónek 15 osob -firemní školení -rauty -svatební ...