Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
VULCANO s.r.o. je provozovatelem penzionu a restaurace U Jessyho. Penzion má 2x dvoulůžkové a 4x třílůžkové pokoje.

Penzion v centru Frýdku-Místku. Ubytování v jedno, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích se snídaní ve formě bufetu. K dispozici konferenční místnost pro porady a prezentace.

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

Rekreační areál nedaleko Vítkova s možností pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Zajištění ubytování ve vilce, chatce nebo hlavní budově. Součástí areálu je restaurace, zajištění občerstvení a cateringu.

Vinný sklep, sklípek. -posezení -ochutnávka vína -vína sudová i lahvová přívlastková -pohoštění z vlastní kuchyně -připravíme selata, šunkové kýty, kachny, kuřata i ryby -degustace vína -obsluhu v lidovém kroji nebo živou hudbu -vaše firemní či soukromé akce: večírky, oslavy, narozeniny, grilování, svatby, rauty -školící místnost ...

Hotel s kapacitou 19 dvoulůžkových pokojů, 1 apartmán. Přípojka na internet ADSL 4096/256 kb/s, bezdrátové připojení WIFI síti, parkoviště, zahrádka 60 míst, v blízkosti dětské hřiště a restaurace.

Poskytujeme NONSTOP levné ubytování v centru Brna (Brno-centrum) s parkováním v blízkosti je autobusové a vlakové nádraží: -6 dvoulůžkových pokojů -cena za osobu/lůžko/den včetně snídaně 699 - 899, -Kč -2 osoby 1099 - 1599, - Kč -ubytovna, motel, hostel, penzion, pension. Jedná se o moderně vybavené ubytovací zařízení s příjemnou ...

Ubytovna s patnácti pokoji a apartmánem se společným sociálním zařízením. K dispozici je kuchyňka a klubovna s televizí a s možností posezení.

Apartmán Štěpánka se dvěma samostatnými apartmány.

Restaurace a Blue´s bar. a penzion s moderně vybavenými pokoji v srdci Jeseníků. Parkování pro ubytované hosty zdarma.

Ubytování - speciální pobytové balíčky - apartmány s kuchyní, klasický pokoj, možnost snídaně a stravování Romantické pobyty na Pálavě.

Ideálním penzionem a cyklopenzionem pro ubytování v Pavlově, v oblasti Pálavy, navíc s výbornou polohou pro toulky vinicemi a vinnými sklípky, je Pension a restaurant Florián. Součástí penzionu je i originální vinný sklep, který je vhodný pro pořádání oslav.

Ubytování, penzion, pension, ubytování v soukromí: -celoroční ubytování -dovolená, rekreace, služební cesta -kapacita 13 lůžek, lůžko+2 přístýlky -2x čtyřlůžkový pokoj -1x pětilůžkový -sociální zařízení společné -v podkroví WC+sprcha -v přízemí WC+vana -venkovní terasa-posezení -vlastní parkoviště přímo u penzionu. -Vinný sklep, ...

Restaurace U Kostela s.r.o. provozuje restauraci, penzion, ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích.

Vinný sklep a penzion Dobrovolný: - ension nad vinným sklípkem v klidné části Znojma -v centru vinařské turistiky -blízko národního parku Podyjí -26lůžek 13x2, se sociálním zařízením -k dispozici společenská místnost s barem. Parkování před penzionem.

Hotel*** -ubytování 54 lůžek ve 23 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a telefonem -restaurace, pivnice, 1 salónek, bar s letní zahrádkou a velký sál s lobby -pronájem prostor pro všechny příležitosti: -restaurace 68 míst -velký salonek 25 míst -grill bar 51 míst -velký sál až 220 míst. KOZAK CATERING - poskytování ...

Kavárna. Ubytování - ubytování ve čtyřech stylových dvoulůžkových pokojích. Snídaně.

Ubytování, penzion, pension, pizzeria, bar. Penzion-Pizzeria Luciano´s se nachází v obci Pasohlávky na Mušově, cca. 39 km od Brna. Ubytování: -celoroční ubytování, nocleh, rekreace, dovolená, služební cesta -3x a 4xlůžkové pokoje -celkem pak 18 lůžek -pro ubytované snídaně v ceně 50, - kč nebo možnost domluvy na plnou penzi -parkování ...

REEHAP s.r.o. - úklidová firma - úklidové práce

Derivia Penzion poskytuje ubytovací služby.

Kompletní služby v oblasti cateringu a společenských skcí. Uspořádání, zajištění: -recepce -koktejly -banquety -rauty -svatby -podnikové i soukromé večírky. Zajištění služeb v historických objektech Valtického zámku, firemních prostorách zákazníka, domácnostech nebo na zahradě pod širým nebem po celé ČR. Podnikové večírky s cimbálovou ...

Restaurace, penzion. - kapacita 60 míst - česká kuchyně - zvěřinové speciality - italská pizza.

Chatky jsou umístěny u hlavní Vranovské pláže, přímo v centru Vranovské přehrady. Od vody jsou vzdáleny cca 300 m. Toto místo je ideální pro strávení jak pobytové rodinné rekreace, tak pro sportovně založené klienty, pro které je zde připraveno mnoho turistických tras do překrásného okolí Vranovské přehrady s návštěvou nedalekého vranovského ...