Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion, ubytování, restaurace. Penzion: -5 pokojů 2-4 lůžkové -v létě možno využít bazén -jízdu na koni, dle domluvy -cyklostezky Restaurace: -svatby do 40 lidí -v letních měsících zahrádka 100 lidí -zvěřinové a vepřové hody (1-4, 9-12 měsíc) Ubytovna: 10 pokojů = 40 lůžek

Ubytování poskytuje Chata u Eschlerů: - kapacita 12 lůžek.

Hotel, ubytování: -10 dvoulůžkových pokojů -jeden jednolůžkový -všechny pokoje mají předsíňku, obývací pokoj a sociální zařízení -jedinečnou atmosféru pokojů dotváří grafiky Bohuslava Reynka a obrazy Jakuba Schikanedera -pokoje jsou na požádaní vybaveny ledničkou s minibarem, -knihovnou, televizním přijímačem se ...

Ubytování: -6x dvoulůžko, přistýlka -6x trojlůžko, přistýlka -1x apartma s výřivou vanou -cena 700, -Kč/pokoj. Vybavení pokojů: -WC -sprcha. Vybavení penzionu: -klubovna s kulečníkem -bar -restaurace -parkoviště pro cca 20 automobilů. Možnost stravování: -obědy, večeře. Služby: -možnost pořádání -svatby, promoce, večírky, ...

Hotelová kapacita 40 lůžek. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje Vybavení pokoje: standartní Provoz: -celoroční -celodenní teplá a volitelná strava. Zařízení hotelu: -restaurace 50 míst -společenská místnost -biliárd 20 míst -salónek 20 míst. -salonek 35 míst -značené turistické trasy -letovisko Velké Dářko 10 km s ...

Turistický hotel Potůčník - rekreační a školící středisko.

Motorest: -ubytování v pokoji s vlastním WC a sprchou -možnost stravování prostřednictvím minutkové kuchyně -pořádání večírků, soukromé večírky, svatby, oslavy apod..

Horský penzion BALNEA s.r.o. poskytuje ubytování: - horský penzion - kapacita 58 lůžek - pokoje dvou, tří až osmilůžkové - většina pokojů má vlastní sociální zařízení - k dispozici samostatná jídelna, klubovna s TV a hřiště - v přízemí hospůdka.

Ubytování: -penzion. Restaurace: -kapacita 60 míst. Taneční sál: -kapacita cca 200 osob.

Zámecký restaurant. Restaurace: -celodenní strava -kapacita 100 míst. Hotel, ubytování: -typ zařízení - hotel*** -celoroční ubytování -8x dvoulůžkový pokoj, příslušenství -2x třílůžkový pokoj, příslušenství. Salonek: -kapacita 40 míst -kapacita 12 míst. Společenský sál: -kapacita 600 míst. Služby: -možnost pořádat ...

Ubytování Na Pindě poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 30 lůžek - sál - 40 osob, 80 osob - venkovní posezení s grilem. Paintballové hříště: - tel.:607815896 - cena od 350, -Kč.

Penzion a Restaurace U Chmelů: - restaurace - kapacita 30 míst - pivnice - zahradní restaurace Tennis club: - 4 antukové tenisové dvorce Rozvoz do domu: - pizza.

Park Hotel: - ubytování v rodinném hotelu - stylové pokoje - kapacita 57 lůžek. Restaurace: - kapacita 50 míst - česká kuchyně. Vinárna: - široký výběr moravských vín. Tenisový kurt. Volejbalové hřiště. Sauna. Fitness. Ping pong.

Uytování, rekreace: -chaty, pokoje (90lůžek) -rybolov Provoz: duben - září

Radek Ošťádal je zámecká restaurace: - penzion - kapacita 25 lůžek - 7 pokojů

Penzion a restaurace Táferna: -kapacita ubytování 21 osob -kapacita restaurace 45 míst

Společnost ATC Žralok Plumlov, spol. s.r.o. poskytuje ubytování v autokempu: - chaty - stany a karavany s možností připojení na elektřinu - společné sprchy, kuchyňka a WC.

Hostinec a Penzion Na Splávku: - penzion - teplá i studená kuchyně - v létě zahrádka.

Dětský tábor, rekreační středisko: - 8 dvojchat - 30 chatek - jídelna, restaurace, klubovna - bazén - hřiště na košíkovou s umělým povrchem, dva tenisové kurty (jeden s umělým povrchem), pět volejbalových kurtů (dva s umělým povrchem), stoly na stolní tenis, kulečník, stolní fotbal, šipky, ruské kuželky, pro děti prolézačky a jiné.

Ubytování, penzion: - 2 až 4 lůžkové pokoje - vlastní soc. zařízení - restaurace

Kovovýroba, bazar: -silniční vláčky, pouťové a vodní atrakce, kolotoče, maringotky, autodromy. Stavební zámečnictví na zakázku: -konstrukce, střechy, opláštění, vrata, dveře, schody, mříže, zábradlí, markýzy, ploty, rampy atd. Lakovna (mokrá): - kov, plast, dřevo, barevné kovy a jiný materiál. Ubytovna: - Zdětín u Prostějova ...

Ubytování, penzion: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

Marie Lisoňková - ubytování, - správa nemovitostí, - údržba nemovitostí.

Rekreační středisko: -ubytování -školící prostory -sportoviště.

Penzion Alenka: - kapacita-40míst -dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové pokoje - TV, WIFI.