Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Chata U Profesora poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 58 lůžek - pokoje čtyřlůžkové s možností přistýlky - každý pokoj má vlastní WC, umyvadlo - společné sprchy na patře - prostorná jídelna - parkování u chaty.

Ubytování, hotel, restaurace, stravování: Ubytování: -kapacita 23 pokojů -dvou, tří lůžkové pokoje -sociální vybavení - sprchový kout, umyvadlo. Restaurace: -kapacita 35 míst u stolů, 35 míst v přilehlém salonku -pro hotelové hosty -jídelní lístek. Salonek: -kapacita 90 míst -možnost konání školení, seminářů, prezentací -pořádání ...

Ubytování, penzion: - tři dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením.

Chata Návrší poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 53 lůžek ve 2-6 lůžkových pokojích - u objektu lyžařský vlek.

Ubytování, pension, penzion, hostinec, restaurace: Ubytování: -dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením -zahradní restaurace, dětský koutek. Stravování.

Fotbalový klub FC. Ubytování, ubytovna: -celoroční ubytování -kapacita celkem 36 lůžek -stravování vlastní -turistika, cykloturistika. Chráněná oblast údolí řeky Oslavy a Chvojnice-překrásná, turisticky velmi přitažlivá oblast s turisticky značenými cestami.

Apartmány Stříbrnice, s.r.o. nabízí ubytování: - 42 lůžek ve dvou objektech - apartmány 3+kk.

Ubytovna: - kapacita 40 lůžek - jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - wifi, připojení k internetu

Ubytování: -rekreační zařízení ze selského stavení-dva samostatné apartmánové byty, každý apartmán samostatný vchod -apartmán je vybaven kuchyňským koutem (elektrický sporák, lednice, dřez s teplou i pitnou vodou), obývák s jídelním koutem a televizí, v přízemí sprchovací kout s WC**, v podkroví ložnice pro 3-4 osoby ...

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Hotel Minerál nabízí komfortní ubytování: - hotelové parkoviště - terasa - 22 lůžek - 8/2, 1/2+ Restaurace, bar: - bohatý výběr jídel a nápojů.

Chata Sněžník: - kapacita 45 lůžek. - společenská místnost - krb, televize - vybavená kuchyňka Možnost zajištění stravování: -plná penze -polopenze.

Penzion Vaněk nabízí ubytování v penzionu: - kapacita 23 lůžek - pokoje dvou, tří a čtyřlůžkové - na pokojích koupelna se sprchovým koutem, WC, balkon, TV+SAT, telefon, wi-fi - sauna, masáže - bezbariérový přístup - jeden pokoj pro zdravotně postižené - denní bar - snídaně - tenisové kurty.

Penzion U Alberta poskytuje ubytování: - 4 lůžkový podkrovní pokoj - 3 lůžkový podkrovní pokoj - apartmá 2 lůžkový podkrovní pokoj - restaurace.

Restaurant - Pension U Lukáčů Ubytování: - pension: - 2 dvoulůžkové pokoje a 2 čtyřlůžkové Restaurace: - 34 míst - terasa s krbem.

Penzion INA: - kapacita 18 lůžek - podkrovní apartmány vybaveny kuchyňským koutem, lednicí, sprchou a sociálním zařízením - společenská místnost s TV, kolárna, lyžárna, zahrada s grilem, pískovištěm, ruskými kuželkami a dětským bazénem.

BLASY CZ, s.r.o. nabízí ubytovnu: - 27 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje.

Chata. -kapacita celkem 32 míst -10 pokojů -4 dvoulůžkové -6 čtyřlůžkové. Příslušenství: -každý pokoj sprchový kout, umyvadlo, WC -6 pokojů s balkonem. Cena: -dvoulůžkový pokoj 1-2osoby 1.den 600.- 2 a více 400.- -čtyřlůžkový pokoj 1-2 osoby 1.den 650, - 2 a více 500, - -čtyřlůžkový pokoj 3-4 osoby 1.den 800, - 2 a více 600, ...

Apartmány u Horáků nabízí ubytování včetně restaurace.

Poloha: -situován téměř ve středu republiky, v malebném zákoutí Českomoravské vrchoviny, v blízkosti Nového Města na Moravě -dobrá dostupnost z dálnice D1. Hotel poskytuje kvalitní komplexní služby v oblasti: -seminární turistika-konání seminářů, školení, konference, firemní akce, kontraktační výstavy -konferenční sál, 4 učebny, 6 ...

Rekreační středisko - 10 šestilůžkových chat - 14 třílůžkových pokojů - 6 dvoulůžkových pokojů s minibarem - pokoje i chatky vybaveny vlastním sociálním zařízením, - jídelna s 94 místy - 2 klubovny s barevným televizorem, satelitem - snídaně, polopenze, plná penze - volejbalové hřiště ...