Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Šebestová Helena poskytuje ubytování: -penzion -jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje -strava zajištěna -k dispozici je kuchyňka, garáž -wi-fi.

Provoz: celoročně. Stravování: v restauraci. -dvoulůžkový+koupelna, WC, -třílůžkový+koupelna, WC. Centrální umístění: -parkoviště -zastávka -úschovna -psům vstup povolen -ústřední topení -zahrada -koupaliště. -výborná kuchyně -velká zahrada, dětské pískoviště, houpačky, ohniště na večerní rožnění. Nekuřácká jídelna a salonek lze ...

Penzion Vila Háj má stylovou mysliveckou restauraci. - celoroční kvalitní a cenově velmi dostupné a levné ubytování hotelového typu. - parkování přímo v zaploceném areálu penzionu. - kapacita vnitřních prostor 60 – 70 osob. - vyjížďky na koni s instruktorem. - grilování.

Hotel BOUZOV: - celoroční provoz - ubytování - 32 lůžek:7/2, 6/3 - 55 lůžek - vybavenost pokojů: WC, spracha, TV - restaurace, 75 míst - zahradní restaurace, 80 míst.

Ubytování. Penzion v Kapli. Kavárna. Výroba -keramika -porcelán.

Podniky města Šumperka a.s.: - správa majetku - pronájem majetku společnosti a jeho využívání v oblastech a rozsahu: - výroba a distribuce tepla a TUV-14 kotelen - lesní hospodářství a příměstský rekreační les - využití objektu zimního stadionu - využití areálu plaveckých bazénů ”Na Benátkách” - provoz hotelu Sport - využití provozního ...

Penzion: - kapacita 55 lůžek - společné sociální zařízení.

Chalupa U ZTRACENÉHO KOCOURA: - 2 apartmány s vybavenou kuchyní - vlastní sociální zařízení - společenská místnost s kachlovými kamny a kulečníkem - sauna - úschovna lyží a kol - možnost grilování - krytá pergola - pískoviště - koupací jezírko - tenisový a volejbalový kurt - parkování na pozemku majitele - WI-FI.

Ubytování v soukromí - čtyřlůžkové pokoje v rodinném domku vybavené koupelnou, WC, kuchyňkou a televizí - parkoviště.

Penzion Ramzová poskytuje ubytování - penzion - 12 pokojů - 39 lůžek, 10 přistýlek.

Josef Piňos provozuje penzion Piňos: - ubytování do 200Kč noc/os. - pokoje 1/3, 2/2, 1/4, 1 apartmán - k dispozici kuchyňka - letní bazén a posezení.

Chalupa - kapacita 6 lůžek - koupelna a splachovací WC - vybavená kuchyň - barevný televizor - rádio - na dvorku posezení s krbem a grilem.

Kociánov s.r.o. poskytuje ubytování Kareš, dále: - SKI a letní areál, půjčovnu lyží - Bikepark

Komplex Mlýnhotel 1, 2 Ubytování: -kapacita 60 pokojů -celkem 150 pevných lůžek -pokoje - televize, vany, sprchy, WC, telefon -2x restaurace (75 a 60 míst) -3 konferenční sály a 2 menší salonky až pro 350 osob -lobby bar s krbem -pstruhový rybníček -dětský koutek -bazén -dětský bazének -letní terasa u pstruhového rybníčku -domácí ...

Penzion U Školy poskytuje celoroční ubytování: - 3x 2-3 lůžkový pokoj - 1x apartmán s kuchyňkou - wifi, TV, SAT - parkoviště. Sportovní vyžití: - lyžování - turistika.

Hotel*** Pohoda - kapacita 60 lůžek s možností přistýlek - TV, sociální zařízení, sprchové kouty, telefon - restaurace - školící místnost pro 60 osob - parkoviště u hotelu - zvířata povolena - sauna - šipky, kulečník.

Konferenční centrum a fabrika hotel****. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -komfortní ubytování ve čtyřhvězdičkovém standardu -možnost pořádání konference -konferenční technika -parkování před hotelem, v podzemní garáži -wellness.

Ubytování: - penzion - kapacita 50 lůžek - 8 x 4 lůžkový pokoj - 4 x 3 lůžkový pokoj - samostatné apartmá 6 lůžek - dvě samostatné jídelny pro ubytované - restaurace - salonek - wifi.

Penzion Studnice. Penzion - kapacita 10 lůžek - bezdrátové připojení k internetu.

Apartmány Kolb - celoroční ubytování v soukromí - penzion. Složení pokojů: - 4 x apartmán - po 3, 4, 5 a 6 lůžkách - TV, SAT - Wi-Fi.

Penzion Lipůvka nabízí ubytování - 9 pokojů s 2 apartmány (kapacita do 24 osob).

Turistická ubytovna Ošíkov - 2 velké a 2 malé pokoje-kapacita 20 míst - každý pokoj má vlastní koupelnu a sociální zařízení - možnost grilování - malý bazén pro děti - v blízkosti lyžařský svah s vlekem, bežkařské trasy, cyklistické a turistické trasy.