Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Cestovní agentura BABY TOUR pořádá: - dětské tábory a rekreace - školy v přírodě pro mateřské a základní školy - pobyt ubytováním v horských hotelech a penzionech

Heroltická, s.r.o. je rekreační areál: - penzion - chatky - restaurace - multifunkční hřiště, bazén, kulečník - lyžařský vlek

Ubytování v Penzion SAM nabízí: -pokoje 2 dvoulůžkové, 2 třílůžkové -všechny pokoje mají sprchový kout a WC -kavárna s barem -vlastní parkoviště -krb a otevřené ohniště.

Račí údolí s.r.o. je rekreační zařízení nabízející ubytování: -rekreace -školy v přírodě -letní tábory. Ubytování ve zděné budově, kde je k dispozici 70 míst, dále pak v chatkách a srubech - 88 míst.

PENZION KŘELOV: - penzion se nachází 5km od centra Olomouce - celoroční provoz - ceny -1/1 500, -Kč bez snídaně -1/2 900, -Kč bez snídaně -1/3 1100, -Kč bez snídaně - pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV+SAT.

Penzion u Bláhů poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 24 lůžek. Restaurace: - kapacita 120 míst - terasa 100 míst - možnost pořádání oslav, večírků, svateb, firemních akcí - vlastní výroba zákusů - wi-fi - TV, balkon u každého pokoje - hlídáné parkoviště. Cukrárna.

Larischova Vila Krnov - 14 vybavených apartmánů vlastní kuchyň, koupelna a WC, TV, internet - kapacita 27 lůžek, 4 přistýlek - uzavřené parkoviště - venkovní posezení s možností grilování - dětské hřiště Adresa: DĚLNICKÁ 9 794 01 KRNOV

Hotel Palác: - ubytování - celkem 44 pokojů s vlastní koupelnou a wc - 10 apartmánů - wifi.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - 2 salonky (30, 60 osob).

Penzion U Mlýna poskytuje ubytování s kapacitou 28 lůžek.

Ubytování v Loučné nad Desnou Vám zajistí Penzion Biograf: - restaurační služby - rybářská bašta

Bližňák Marek poskytuje ubytování: -samostatná chaloupka s kapacitou 3+1 -sociální zařízení -samostatná vybavená kuchyňka -vlek s osvětlením 300 m -ceny od 300-600, -Kč osoba/noc.

Chata Čertovy kameny poskytuje ubytování: - kapacita 38 lůžek - stravování ve vlastní restauraci. - rekreace, sportovní vyžití.

Penzion U Petra je penzion s celoročním ubytováním: - kapacita 55 lůžek - stylová restaurace.

Pension Aldaron poskytuje ubytování: - kapacita 20 míst - každý pokoj má své sociální zařízení + Tv - snídaně v denním baru - možnost parkování.

Hotelový resort v Opavě. Hotel Buly je skvělým místem pro Vaši služební cestu, obchodní jednání, romantický víkend i dovolenou s rodinou.

Chata Červenohorské Sedlo: - ubytování - restaurace - 67 lůžek - ubytování celoročně.

Ubytování v Penzionu Flachs nabízí: -4 dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj, - možnost přistýlky, - pořádání soukromých akcí.

Stylová restaurace s ubytováním v Hradci nad Moravicí. Možnost pořádání svateb a oslav.

Společnost Bonera, s.r.o. zajišťuje provoz sedačkové lanovky z Ramzové na Šerák a zpět a provoz lyžařských vleků v lyžařském areálu RAMZOVÁ. Chata Jiřího na Šeráku + restaurace tel. kancelář: +420 584 411 821 Penzion MAX + restaurace tel.: +420 583 230 077 Chata U lanové dráhy + restaurace tel.: +420 583 230 077

Penzion - ubytování - restaurace. Svatby na míru - svatební servis - zajištění svatebního obřadu, cateringu, altánku a párty stanů.

Hotel: - ubytování 24 dvoulůžkových pokojů a 2 jednolůžkové pokoje. Restaurace: - krb, velkoplošná televize - otevírací doba: - po-ne 7.30-23.00 hodin. Sál (kapacita 50 míst): - vhodný pro společenská setkání, pracovní konference, různá školení, semináře, schůze či firemní oslavy. Sál je pro tyto účely vybaven ...

Ubytování v penzionu Stodola ve Stěbořicích nedaleko Opavy. Doplňkový prodej vyzrálého hovězí masa z vlastního chovu. Restaurace.