Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Autocamping, autokemping, chatky. Ubytování: -celoroční -kapacita 120 lůžek -dvoulůžkový pokoj tuz.260, -Kč, ciz.480, -Kč -třílůžkový pokoj tuz.390, -Kč, ciz.720, -Kč -kapacita v chatkách 100 lůžek -restaurace, bufet, tenisové kurty, koupaliště.

Náš rodinný hotel naleznete v malebném údolí řeky Želivky. V okolí hotelu je nespočet možností pro cyklistické výlety, návštěvy hradů a zámků aj. Umožňujeme také pořádání soukromých oslav, svateb, firemních akcí ad. Splňujeme nároky kvalitního ale přitom levného ubytování. Na požádání zajistíme grilování, zabijačkové i zvěřinové hody a mnoho ...

Ubytování, penzion, pension: -nadstandardní ubytování -kapacita 23 míst -7 pokojů, celkem 16+7 lůžek -pokoje s koupelnou, WC, televize, připojení na internet -další služby dle domluvy -kuchyňka, standardně vybavena -ubytování se psem, pes dle domluvy -možnost pořádání rodinných a společenských akcí -dětský koutek - letní zahrádka ...

Marcela Čunderlíková s.r.o. poskytuje: - ubytování - restauraci

Restaurace Hanácký dvůr s.r.o.: - krajová, česká, mezinárodní kuchyně - moravská, cizokrajná vína - festivaly plné chutí (steakové dny apod.) - polední menu Ubytování - vysoký komfort, stylové zařízení - vlastní WC, koupelna se sprchovým koutem - TV/sat, wifi zdarma - 12 pokojů po 2 Koně - stáje, klub - pony školička, ...

Ing.Olga Lorencová poskytuje ubytování ve Šternberku.

Jiří Škurek poskytuje pronájem - rekreační chaty - chalupy Databáze - ubytování v rekreačních chatách po ČESKÉ REPUBLICE - stylové chalupy k pronájmu

Turistická chata Švýcárna nabízí ubytování v Jeseníkách: - cykloturistika - běžecké lyžování - lyžování, lyžařské kurzy.

Penzion Restaurace u Madony poskytuje pohostinské služby - rozvoz jídel - pizza, saláty, těstoviny - salónky - bowling

Sportpark X-Park Františkov je lyžařský areál nabízející: -ubytování -bufet -sjezdovka -víceúčelové hřiště -dětské hřiště.

Ing. Petr Vyhlídal poskytuje ubytování v Chaloupce Viki: - ubytování je maximálně pro 8 osob ve 3 samostatných ložnicích ( 2x2lůžková, 1x4lůžková ).

Hotel Eduard je hotel s celoročním ubytováním - kapacita 90 osob. Složení pokojů: -dvoulůžkové až šestilůžkové: -pokoje STANDARD s vlastním soc.zařízením -pokoje EKONOMY mají společné WC a sprchu. Restaurace a bar.

Penzion U orla poskytuje ubytování: - 20 lůžek - hotel - 30 lůžek - turistická část.

Chalupy pod Pyšnou loukou poskytuje ubytování v chalupách a roubenkách.

Miloslava Omelková nabízí ubytování v soukromí v lázních Jeseník.

Penzion Růže: -celoroční ubytování -apartmány, 2-3 lůžkové pokoje -ubytovací kapacita 13 osob. -krytý bazén -posezení pod slunečníky -na zahradě koliba -kuchyně, posezení u krbu -po domluvě možnost snídaní

Lubomír Kolba: - práce s motorovou pilou. - zámečnictví. - výškové práce. - tesařské a pokrývačské práce. - pronájem horolezecké stěny. - pronájem rekreační chaty.

Penzion Zálesí nabízí skromné ubytování v Penzionu Hoffmannova bouda**: - ubytovací kapacita penzionu je 34 lůžek. - vybavení penzionu Vám nabízí ubytování v pokojích turistického typu - sociální zařízení je společné na chodbě penzionu.

Rodinný penzion: -kapacita 28 míst (7x4 lůžkové pokoje) -vlastním sociální zařízení -vybavená koupelna s vanou Restaurace: -kapacita 50 míst -letní zahrada - kapacita 20 míst -domácí kuchyně Ohniště s možností grilování

Hotel Dlouhé Stráně, s.r.o. poskytuje ubytování: - provoz celoročně - kapacita 650 lůžek, pokojů 300 - restaurace - kavárna - vinárna - velký sál - wellness - bowling - recepce nonstop.