Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování v penzionu Černý Havran: Kapacita: - 8 lůžek, 3/2, 2/1 - wifi, sprcha, wc, TV.

Hotel* * * * Ubytování: -100 luxusních dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky (celková kapacita je 212 lůžek). Vybavení pokojů: -koupelna, špičkové vybavení určený pro příjemný pobyt našich hostů -telefon s přímou volbou -přístup na Internet -trezor a minibar. Restaurace: -kapacita koresponduje s počtem lůžek -velký výběr jídel a ...

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Nový hotel hotelového a gastronomického řetězce EuroAgentur Hotels & Travel a.s. Hotel ****: -nachází se v klidné části krajského města -ideální spojení s dálnicí (exit 112, vzdálenost 4km od dálničního tahu) -výborné spojení s centrem Jihlavy MHD -v blízkosti Vodní Ráj - největší aquapark na Vysočině. Ubytování: -72 moderně ...

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Rekreační zařízení. Ubytování: - chatky, hlavní budova. Bazén. Dětské hřiště.

Penzion U Třebůvky poskytuje ubytování v penzionu -kapacita cca 20 osob -pokoje 8/2 a 4/1 s vlastním sociálním zařízením, TV+SAT, telefon -vybavená kuchyňka k individuální přípravě pokrmů -restaurace pouze pro snídaně -bar.

Penzion - ubytování - obytný apartmán se dvěma samostatnými pokoji, kuchyní a příslušenstvím - v podkroví 7 ubytovacích pokojů s příslušenstvím.

Solná jeskyně zabezpečuje služby: -léčebná solná jeskyně a wellness studio -služby v dopravě -správa a údržba nemovitostí - realitní činnost -ubytovací služby -činnost technických poradců v oblasti energetiky -činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Osada se nachází se v překrásném prostředí Českomoravské vrchoviny, v rekreační a chatové oblasti Tři Studně, mezi rybníky Medlov a Sykovec. Svým umístěním v čistém prostředí chráněné kajinné oblasti zaručuje optimální podmínky pro sport, turistiku i odpočinek po dobu celého roku. Ubytování je v dřevěných pětilůžkových chatkách, sociální ...

Ubytování: Kapacita hotelu: -2 jednolůžkové pokoje -11 dvoulůžkových pokojů -3 apartmány. Vybavení pokojů: -WC, sprcha, umyvadlo -televize, satelit. Možnost celodenního stravování. Uzavřený salonek pro 15 osob. Vlastní parkoviště.

Penzion - 2 čtyřlůžkové mezonetové apartmány - 1 dvoulůžkový pokoj Restaurace

Ubytování Mlýn zajišťuje celoroční ubytování: - 4 zrekonstruované apartmány o celkové kapacitě 17 míst se sociálním zařízením - 2 chatky každá pro 4 osoby - 2 přívěsy každý pro 4 osoby - autokemp - možnost stravování v hotelu naproti kempu.

SKI PROSPORT s.r.o. je lyžařský areál zajišťující ubytování: - horská chata Sokolka.

Služby - pěstování rostlin a chov zvířat - ekologické zemědělství - ubytování na farmě

Penzion Iluze zajišťuje ubytování: - penzion - 17 lůžek - TV, 1 apartmán.

Penzion Windy posktuje ubytování: - 2 - 4 lůžkové pokoje s koupelnou Sportovní vyžití: - turistika - cykloturistika - výlety autem i na kole - letní, zimní sporty - bowling - 2x lanová dráha - udržované běžecké trasy - přechod do Polska.

Čestmír Loupanec poskytuje ubytování v penzionu U Loupanců.

Penzion a restaurace Rotunda je penzion nabízející: -na všech pokojích umyvadlo, sprcha, WC, kuchyňka, lednice, kávovar, TV + SAT -cena ubytování 300-350 Kč osoba/noc -parkování ve dvoře.

Penzion Zlatý potok nabízí ubytování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje -vybavená kuchyně, jídelna s barem a krbem -společenská místnost s biliardem -kamenná vinárna -parkování v uzavřeném areálu.

Penzion Sport: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 78 lůžek: - pokoje 16/2-5 s umyvadlem, 5/2 s WC a sprchou, TV, 3 apartmány-koupelna, vana, WC, kuchyň, jídelna, lednice. Celodenní stravování.

Penzion Gól umožňuje ubytování: - kapacita 50 lůžek - parkoviště u objektu - pes povolen.

Penzionek je penzion s celoročním ubytováním: Složení pokojů: - 2-3 lůžkové pokoje - možnost přistýlky - wifi, TV, kuchyňka. Pohostinství: -restaurace, bar.