Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Areál Stará střelnice: - umístění v bezprostřední blízkosti lázní v Teplicích nad Bečvou. V areálu se nachází: - penzion - restaurace - sport club - víceúčelový sál (200 osob). Ubytování: - penzion Franz Josef. Tenisový klub, tenisové kurty. Svatby & oslavy.

Penzion a restaurant Bobrovník poskytuje ubytování v penzionu. V klidné turisticky oblíbené osadě Bobrovník si užijete celoroční komfortní ubytování včetně stylové restaurace s vinotékou. Ubytování, penzion, pension: - 9 pokojů, 1x apartmán - kapacita 25 osob - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem a Wi-Fi ...

Havlíčkovi poskytují ubytování v apartmánech v malebném městečku Petříkov. V okolí jsou ideální podmínky pro lyžování.

Hotel - 4 superior: - 137 moderně a pohodlně zařízených pokojů a apartmá - pokoj Superior, pokoj Standard, apartmá Junior suite - exkluzivní hotelová restaurace - kongresové centrum s dvanácti konferenčními místnostmi - Centrum sportu a zdraví - relaxační, sportovní centrum - kryté parkování.

Marie Papšíková poskytuje ubytování v penzionu v Lipová - lázně.

Milada Klimešová poskytuje ubytovací služby, pronájem chalupy

Cyklokemp Černý Potok, služby, ubytování: - kemp - ubytování pro školy a letní tábory - pořádání táborů a rekreací pro děti - areál Hájenka - chatky - stravování

Penzion U Sklenářů: - apartmány - pokoje pro studenty - pokoje pro pracující - pokoje pro svatební hosty.

V prostorách pivovaru se nachází Penzion a pivnice VARNA - penzion s restaurací a letní zahrádkou. Zajišťujeme: - minutková kuchyně i denní menu, grilované speciality - pořádání oslav - svatby, promoce, firemní akce.

HOTEL *** RESTAURANT „Na statku“ Restaurace, ubytování.

Chata Staré Sedlo umožnuje ubytování v horské chatě: -horské lyžařské středisko Ramzová -umístění mimo hlavní cestu, v dosahu hromadná doprava -celoroční rekreace v nádherném prostředí Jeseníků v chránění přírodní rezervaci -prostorná stylová chata nabízí rekreaci pro rodiny tak i pro skupiny, přátele, firemní akce, ozdravné ...

Služby: -ubytování -hotel -restaurace -salonek -venkovní terasa.

Penzion Trámky: - ubytování - pokoje s vlastní koupelnou, kabelovou TV, připojením k internetu WIFI - restaurace, pizzerie.

Rekreační středisko - ubytování v přírodě - školící prostory - možnost pořádání firemní i soukromé akce - školní výlety, školy v přírodě - volnočasové aktivity - outdorové pobyty - teambuldingové akce pro firmy - sportovištěKLETEČNÁ - kapacita 300 lůžekŽELIVKA - kapacita 200 ...

Moto Penzion U Řízků provozuje restauraci a ubytování v Jeseníkách.

Chata Ubytování v mlýně

Zábavní centrum - restaurace, bowling, bar, penzion, rozvoz jídel

Penzion H-Market nabízí příjemné ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem. Součástí našeho pensionu je také privátní wellness, společenská místnost a v létě je Vám k dispozici také pergola s krbem. Najdete nás přímo v centru města Pelhřimov na Tylově ulici. Ubytování, penzion: - 3 apartmány - apartmány pro ...

Penzion U dvojice s.r.o. v Novém Městě na Moravě poskytuje ubytování v mezonetových a standardních pokojích s TV, kuchyňkou a jiným příslušenstvím. Provozuje restaurace pro ubytované hosty, a také pro veřejnost.

Penzion s restaurací ubytování v penzionu s restaurací s možností celodenního stravování Penzion s fitness, saunou a ochlazovacím bazénem restaurace s letní zahrádkou