Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Horská chata HUBERT. Ubytování. Penzion. Restaurace. Stylové prostředí.

Penzion: -ubytování -snídaně -vybavení vlastní sociální zařízení, lenice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, DIGI TV

Ubytování -kapacita 70 dvoulůžkových pokojů, 10 jednolůžkových, 3 třílůžkové, standardně vybavené, televize na vybraných pokojích, sprchový kout, WC -parkoviště u hotelu -ubytování zájezdů -Restaurační činnost: -pořádání bankety, hostiny, rauty, semináře, porady.

Ubytovna - dvou lůžkové pokoje, ubytování - celoroční - pro firmy a živnostníky - dlouhodobé nebo krátkodobé

Penzion - kapacita 90 lůžek - možnost vstupu se psy a kočkami - placené parkoviště u penzionu - přístup WIFI - snídaně formou bufetu - v okolí mnoho restaurací - v blízkosti centra Prahy - vhodné pro školy ze zahraničí, sportovní soustředění, školní výlety, harmonizační pobyty studentů

ACE - apartment - kapacita 4 lůžka - vlastní sociální zařízení - parkování 250 m. - WIFI připojení k internetu - vyzvedávání hostů na letišti, vlak, autobus společenská místnost - TV se satelitním příjmem - jeden počítač s přístupem na nternet - k dispozici mapy Prahy

Náš pension nabízí cenově výhodné ubytování v residenční čtvrti Prahy 4 Spořilov. Spojení do centra je dobré a trvá asi 15 minut. V blízkosti je metro C. Prostorné pokoje jsou vybavené: -TV -ledničkou -mají svoje vlastní příslušenství -možnost parkování.

Hostel - kapacita 50 lůžek - ubytování ve 2 - 3 lůžkových pokojích s TV, SAT a rádiem - vždy pouze dva pokoje v apartmánu mají společnou koupelnu, toaletu a kuchyňku - možno objednat pět míst jako uzavřené apartmá - WIFI připojení v celém hotelu.

Hotel*** - 44 pokojů koupelna, připojení k internetu, minibar, satelitní TV, fén - nekuřácké prostředí

Služby: -ubytování v rodinném penzionku, nedaleko Třeboně -možnost koupání, rybaření, houbaření, cykloturistika -využití prohlídky města Třeboně, Hluboké nad Vltavou, Českého Krumlova.

Hostel - recepce - bar s posezením - prádelna - úschovna zavazadel - možnost připojení k internetu WIFI - stolní fotbal - kulečník - parkoviště Pivní zóna - www.beer-zone.cz - přes 100 druhů českých a zahraničních piv - non stop prodej - mikro, mini a střední pivovary - speciály.

Apartmány - ubytování pro 2 - 4 osoby s vlastním sociálním zařízením - koupání, potápění - cykloturistika - toulky přírodou

Sportovní aktivity areálu: -Bobová dráha -Lanová dráha -Turistika, cyklistika -Dětský vlek -Snowpark -Skikross Služby areálu: -Pořádání školení, soukromé akce -Přebalovací pult, sprchy -Občerstvení -Restaurace Obří Sud -Půjčovna sportovních potřeb -Lyžařská škola -Servis sportovních potřeb Ubytování: -Provozní budova -Penzion ...

Hotel ****: -luxusní ubytování v samém centru Prahy, hlavního města České Republiky. Hotel se nachází v centru Prahy 1 - Malá Strana, vedle stanice metra Malostranská -celková kapacita 45 osob.

Ubytování v soukromí E-shop fotoaparáty a příslušenství Copy foto centrum Cestovní agentura Hračky a sportovní potřeby

Penzion, ubytování, restaurace. web: www.penzion-koliba.cz

Služby: -víceúčelová sportovní hala -vhodné pro tenis a veškeré míčové hry (umělý povrch REGUPOL) -občerstvení a ubytování pro 52 osob -pokoje jsou dvou až šestilůžkové, s vlastní koupelnou a WC -k dispozici též fotbalové hřiště -možnost soustředění sportovních škol a týmů.

Celoroční provoz penzionu s restaurací přímo u Javořích vodopádů.

Hotel - kapacita 9 dvoulůžkových a 1 jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením - možnost přistýlky - bar 20 osob - nekuřácký salonek 40 osob - WIFI připojení - parkoviště uvnitř areálu - venkovní pergola - zahrada