Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Milan Rohony provozuje ubytování a restauraci na koupališti.

Hotel. Ubytování: -30 luxusních pokojů apartmá s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizace a WI-FI internet -restaurace s vlastní vinotékou -hlídané podzemní garáže. Pořádání: -svatba, firemní večírek, oslava.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti dopravy, pneuservisu, stavebnictví nebo ubytování, můžete se obrátit na PM & SA s.r.o. Jedná se o dynamickou a rozvíjející se společnost se sídlem v Praze. Společnost má k dispozici moderní vozový park, kvalitní techniku a zařízení, a nabízí širokou škálu služeb pro soukromé i ...

Vinařství: -6, 5 hektarů vinic -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnský -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -Modrý Portugal -Pálava a Rulandské šedé. Ubytování: -30 osob s barem a sociálním zařízením, kuchyňka pro přípravu ...

Tříhvězdičkový Hotel La Rosa poskytuje ubytování v pokojích, které jsou prostorné, vkusně zařízené a plné pohodlí. Součástí hotelu je i restaurace.

Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola jak již napovídá její název poskytuje svým studentům komplexní středoškolské vzdělání v mnoha zajímavých oborech. Našim žákům nabízíme jak maturitní tak i učební obory. Je to například bezpečnost a ochrana obyvatel, mechanik elektronik, strojník požární ...

Hotel Trinity Ubytování: - luxusní hotel v centru města - pokoje - 5x nadstandartní pokoj, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - restaurace, kavárna, lobby bar - salonky.

Hotel Zlatá Hvězda na náměstí v Litomyšli Vám poskytne ubytování v komfortních pokojích, které jsou jednolůžkové, dvoulůžkové či rodinné třílůžkové a dále také v luxusních apartmánech. K pobytu můžete využít některý z našich pobytových balíčků. Pronajímá konferenční prostory prostory pro konání kongresů nebo firemních akcí. Navštívit můžete také ...

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Restaurace: -kapacita 80 -denní menu - 4 druhy -letní terasa - 50 míst -zimní zahrada - 24 míst -vinný sklípek 40 míst -možnost pořádání oslav, svateb v salonku Ubytování v penzionu: -5x dvoulůžkový pokoj -2x apartmán -ubytování se snídaní.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

ADVENTURA PROFI - SERVIS s.r.o. provozuje rodinný penzion s ubytováním v Litomyšli.

GRID HOTEL: - hotel a restaurace, - firemní akce, - restaurace.

Pokud hledáte ideální místo pro letní dovolenou, neváhejte a vydejte se do Koupaliště a Kempu Lodín. Tento rodinný areál vám nabízí vše, co potřebujete pro zábavu, relaxaci a pohodlí. Na koupališti si můžete vybrat z tří bazénů podle vašich preferencí. Pro nejmenší návštěvníky je tu dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a sprchou, kde se mohou ...

Ubytování, pension: -6 lůžek + 4 přistýlky -3 pokoje -plně vybavená kuchyně -společenská místnost s barem -připojení k bezdrátovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblast.

Penzion U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě poskytuje ubytování doslova v blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ze zahrady penzionu se totiž dostanete přímo do zámeckého parku Lednického zámku. Náš penzion je vhodný pro víkendové pobyty, ale i pro dovolené na kole.

Krkavec vrch v Plaské pahorkatině poblíž severního okraje města Plzně. Na vrcholu Krkavce, který je vysoký 504 metrů nad mořem, se nachází rozhledna, bistro a ubytování. Z rozhledny je možné vidět nejen krásnou krajinu Českého středohoří, ale také panorama Krušných hor, Lužických hor, Jizerských hor a Krkonoš. Rozhledna je otevřená celoročně a ...

Lucie Kouřilová poskytuje ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji nebo možnost pronájmu celého objektu až pro 10 osob.

Apartmánový smarthotel Nezvalova Archa moderní způsob ubytování self-service

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

Ubytování ve venkovské secesní vile, vystavené ve 20. letech minulého stolení poskytuje Penzion Splavský zámeček. Dále Vám také můžeme nabídnout nově postavený samostatný krásný domek s vlastní terasou, ideální pro rodinu či menší skupinu. Penzion disponuje pěti pokoji s celkem až patnácti lůžky. Pokoje č. 1 a 2. (celkem 5 lůžek) jsou ...

Penzion na zrekonstruovaném statku v okolí České kanady