Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Moravské Chalupy s.r.o. poskytuje ubytování na vinařské stezce s bazénem, vinným sklípkem, saunou a dětským hřištěm.

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

Ubytování, hotel: -moderně zařízené pokoje HOTEL VAKA se nachází v blízkosti centra Brna. -21 moderně zařízených pokojů -zvláštní pozornost jsme věnovali výběru kvalitních postelí, matrací a lůžkovin pro Váš klidný spánek. Pro hosty bez vlastního PC je k dispozici zdarma internetový koutek. Hotel má bezbariérový pokoj a výtah. Stravování - ...

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování v Zaječí. Možnost pobytu Pod zaječí věží pro 4 až 7 osob, vhodné pro rodiny s dětmi. V apartmánech v Zaječské věži - dva apartmány pro 5 osob, každý se dvěma ložnicemi, s možností přistýlky, vlastní koupelnou a kuchyní.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Společnost Hotelklik, a.s. je jedním z největších provozovatelů penzionů a hotelů ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. Pobyt u nás je vhodný opravdu pro každého. Vyberou si u nás jak rodiny s dětmi, snowboarďáci tak i klienti, kteří hledají relax a soukromí. Provozujeme sedm ubytovacích zařízení na různých místech Špindlerova Mlýna. Hotel Tři ...

Hacur, s.r.o. je rodinná farma, zabývající se chovem anglického plnokrevníka. Na našich pastvinách můžete také vidět ovce plemene (Suffolk) a krávy (Aberdeen Angus). Dále naše farma nabízí ubytování ve třech prostorných apartmánech. Dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém. K dispozici je rovněž stylová klubovna s krbem. Nový Vojířov se nachází v ...

CENTRAL PARK FLORA s.r.o. provozuje hotel Flora v Olomouci. Hotel nabízí plně vybavené kongresové prostory a zajištění komplexních kongresových a cateringových služeb. - parkoviště pro 130 osobních aut a autobusy a také garáže. - masáže, zábaly, relaxaci a řadu procedur Wellness centra. - hotelový bazén - finská sauna - whirlpool a solární ...

Penzion Hlohovec poskytuje ubytování v penzionu v malebném prostředí Jižní Moravy.

Ubytování v nově postavených apartmánech v klidném prostředí a také přímo v srdci Lednicko- Valtického areálu.

Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.

Útulné a stylové ubytování v rodinném penzionu v nerušené části Lednice. Rádi u nás přivítáme páry, jednotlivce, skupiny přátel, rodiny, studenty nebo firemní týmy. Vrchní pokoje jsou klimatizované, v ceně je zahrnuta i snídaně. Možnost parkování u penzionu a uzamykatelná úschovna kol.

Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. Kapacita ubytování 10 lůžek.

Rodinný penzion v srdci Lednicko-valtického areálu

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v nově zrekonstruované chalupě u Mušovských jezer. V sezóně pronájem celé chalupy pro rodiny nebo větší skupiny, mimo sezónu pronájem jednotlivých pokojů. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jeden z pokojů je bezbariérový. K dispozici je i vybavená kuchyňka. Na zahradě se nachází venkovní bazén, altan s grilem a posezením, dětské ...

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Ubytování v apartmánu v klidné lokalitě Novomlýnských nádrží. Vhodné pro rodinou dovolenou, skupiny přátel, menší firemní akce.

Ubytování v plně vybavených chatkách u vodní nádrže mezi vinohrady ve Velkých Bílovicích. Hosté mají k dispozici loďku, dětské hřiště s kolotočem, pískovištěm, skluzavkami a houpačkami. V okolí se nachází turistické a cyklistické vinařské stezky, restaurace i vinné sklípky.