Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion poskytuje ubytování v příjemně zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s atmosférou venkova. Možnost zajištění snídaní. K dispozici je i samoobslužný obchůdek, kde je možné zakoupit kávu, čaj, chlazené víno, pivo, limonády a pochutiny. Hosté mohou využívat i kuchyni vybavenou nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou ...

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Ubytování až pro 12 osob v klidné lokalitě vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i partu přátel. Celoročně k dispozici vinný sklep, grilování ve venkovním krbu pod pergolou. K dispozici úschovna kol a parkování u objektu.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.

Miroslav Moravčík provozuje vinařství, vyrábí a prodává jakostní a přívlastková vína poskytuje ubytování.

Roman Tuček poskytuje ubytování v pokojích a apartménech nedaleko centra Lednice.

HZ Hotel s.r.o. provozuje hotelový resort a zámek v Lednicko-valtického areálu.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

Služby: -boutique hotel -ubytování. Restaurace Mercato II, především italská kuchyně. Kavárna Cosmopolis.

U KELÍMKA - občerstvení u vodáckého tábořiště Pikovice.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

Tower Gastro s.r.o. je společnost, která provozuje restauraci a hotel v jedné z nejvyšších budov v Praze - Žižkovské věži. Jejím hlavním cílem je nabízet kvalitní a originální gastronomické a ubytovací služby s výhledem na celou metropoli. Restaurace Tower Park Praha se nachází v 66. patře věže a nabízí široký výběr pokrmů z české i mezinárodní ...

Darovanský dvůr nabízí trávení volného času v resortu s největším areálem. Disponujeme golfovými hřišti, kongresovým centrem a wellnesem. U nás najdete vše, co si pro svoji relaxaci a aktivní odpočinek můžete přát. Přijeďte a poznejte idylickou krajinu přírodního parku Horní Berounka, nedaleko města Plzeň. Kongres & Golf Hotel Golf resort - ...

Luxusní ubytování v Šanově na jižní Moravě ve 4 moderních a plně vybavených apartmánech s kapacitou až 20 osob. K dispozici venkovní posezení se zahradní kuchyní, grilem, lednicí, indukční deskou a posezením pod pergolami. Během celého pobytu je vám k dispozici jacuzzi. Možnost nákupu dárkových poukazů.

Vinařství, ekovinice. Naše vinařství vzniklo v roce 2006. Obhospodařujeme 12000 keřů révy vinné. Odrůdy- Sylvánské zelené, Rulandské šedé, Chardonnay, Rulandské modré a Zweigeltrebe. Naše vinice se nachází v jedné z nejstarších lokalit, ve viniční trati Radostná. Penzion Kostelanský Penzion, ubytování - nabízí 6 apartmánů. V každém ...

Hotel Aplaus**** poskytuje luxusní ubytování v historickém centru města Litomyšl. Celý náš hotel se vyznačuje osobitým designem a jedinečnou atmosférou historické budovy s moderním vybavením. Součástí hotelu je také restaurace Bohém s nabídkou mezinárodní i tradiční české kuchyně a za návštěvu stojí rovněž café-bar Muuza, který je skvělým místem ...

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

HOTEL NAPOLEON s.r.o. provozuje hotel s dvoulůžkovými, třílůžkovými pokoji, rodinnými apartmány a s restaurací.

Ubytování v klidném místě a přitom takřka v centru krásné Litomyšle nabízí Penzion Merkur s restaurací. Ubytování je možné v kompletně zařízených apartmánech a dvoulůžkovém pokoji. Parkování přímo u penzionu v soukromí, přijatelné ceny a příjemné prostředí.

Služby: Rodinné vinařství Pod horou a Penzion a Vinný sklep Pod horu. Č. sklepa 209. Kapacita až 25 osob. odrůdová, přívlastková vína, víno. Sudová i lahvová vína. Ochutnávka, degustace vína, víno, burčák. Odborný výklad o víně. Pohoštění, občestvení, teplá, studená kuchyně, speciality na grilu, udírna, venkovní posezení, kolárna, kuchyně, ...

Ubytování v historickém mlýně. Hotel poskytuje ubytování pouze pro dospělé (dětem je přístup umožněn až od 15 let věku).10 pokojů -dvoulůžka. Ubytování domácích mazlíčků není možné.. Hotelová restaurace -kapacita 60 míst- vaříme jídla československá kuchyně.

Hledáte příjemné a krásné ubytování v centru Českých Budějovic? Potom neváhejte využít našich služeb. Nabízíme ubytování v Apartmánech Zadní Mlýn. Naše apartmány jsou ideálním místem pro krátkodobé i dlouhodobé ubytování. V nabídce máme apartmány o velikostech 1 + 0, 1 + 1, 2 + 0, 2 + 1, 3 + 1. Všechny jsou vybaveny sociálním zařízením – ...

Hotel Amco nabízí ubytování: -8 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány -kavárna -2 salónky -dětský koutek -venkovní posezení -zajištění kompletního catteringu.

Ubytování ve dvou a čtyřlůžkových apartmánech s možností přistýlky.