Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Hotelové služby: - parkoviště přímo u hotelu - bezbariérový přístup - internetové připojení zdarma - prádelna - možnost pořádání společenských akcí, firemních školení a rodinných oslav. Relaxační služby: - masáže - lymfodrenáž - laser - kosmetické studio - kadeřnictví - manikůra a další. Restaurace: - ...

Hotel: - ubytování - 40 lůžek - 20 pokojů - wc, koupelna, tv, wifi. Restaurace.

Penzion: - ubytování - 13 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 1 pokoj pro imobilní osoby. Restaurace Privátní wellness. Součástí areálu penzionu je koupaliště Sluníčko s tobogány, hřiště na míčové hry, horolezecká stěna, trampolína, pískoviště i kolotoč. Sídlo společnosti: - Příborská 333, Frýdek-Místek - Místek.

Penzion: - ubytování - jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové a třílůžkové apartmány.

Ubytování v horském hotelu: - kapacita 44 lůžek. Turistická ubytovna: - kapacita 32 lůžek.

Ubytování v hotelu nedaleko centra Ostravy. Stravování v hotelové restauraci

Penzion. Ubytování. Dva dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj vlastní sociální zařízení, TV, lednička, Wi-fi, internet. Vybavená společná kuchyňka.

Chov koní. Provoz jezdecké stáje - výcvik koní, výcvik jezdců, ustájení koní. ubytování v penzionu

Restaurace, penzion Ostrava. Gastrobazar. Gastroprodej. Projekty profesionálních kuchyní.

Ubytování v Jeseníkách. Horský hotel: - kapacita 16 pokojů, 2 apartmány, 45 lůžek, 10 přistýlek. Restaurace: - stravování. Sjezdovka + vlek (v blízkosti lyžařské areály Karlov, Malá Morávka, Ovčárna, Praděd). Wellness - whirpool, 2 sauny (suchá + pára). Ruční masáže. Letní terasa. Vinárna. Dětská herna. VIP salónek. Školící středisko ...

Penzion: - ubytování pro 15 osob - 2, 3 lůžkové pokoje, možnost přistýlky - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Vinárna: - stylová sklepní - kapacita 40 osob. Společenský sál: - kapacita 150 osob - taneční sál s pódiem. Možnost pořádání svatby, společenské akce, soukromé nebo firemní večírky, oslavy, plesy, ...

Restaurace Lov ryb. Ubytování: - chatky. Provozovna: - Nový Jičín, Žilinská 2188

Golfové hřiště. Ubytování: - hotel.

Hotel Buly Aréna: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem na Internet. Zimní stadion. Aquapark, bazén. Tenisová škola: - výuka tenisu dětí i dospělých.

Penzion Ovečka s rodinnou atmosférou je nově zrekonstruovaný luxusní penzion, který se nachází v blízkosti Národní přírodní rezervace Čantoryje v obci Nýdek v Beskydech. Umístění penzionu přímo vybízí k turistické a sportovní aktivitě. V penzionu také naleznete privátní wellness. Rodinný penzion je ideální pro romantické pobyty, turisty, firemní ...

Služby: -ubytování, hotel -restaurace -bowling -pizzerie -wellness.

Hotel v empírovém domě ve Skandinávském stylu v Jeseníkách poskytuje ubytování v 9 pokojích/apartmánech. Součástí hotelu je restaurace s dětským koutkem a zábavní herna. Půjčovna elektrokol a koloběžek, . venkovní dětské hřiště. Možnost pořádání oslav, firemních akcí se zajištěním rautu.

Ubytování v apartmánech a v rodinné chatě v srdci Jeseníků. Bezbariérový apartmán Priessnitz o dispozici 3+KK poskytuje ubytování s prostorným obývákem, krbem a jídelním koutem. 1x dvoulůžkový pokoj a jedna ložnice se třemi samostatnými lůžky. Apartmán Kneipp nabízí pobyt v podkroví o dispozici 3+KK.

Haasapartments s.r.o. provozuje 3apartmány: - Stojanova - Bratislavská - Haasova