Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Petr Hušek, Dis. poskytuje ubytování v apartmánech s kuchyní nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením a venkovní terasou a možností grilování.

Rodinný pension Růžák na okraji národního parku České Švýcarsko. Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích a v rodinných apartmánech.

RABBIT CZ a.s. provozuje hotel s možností ubytování v různých pokojích, s restaurací a konferenčním sálem vhodným pro firemní i soukromé akce.

Nabízíme rekondiční pobyty zdravotně postižených. Možnosti pro sportovní soustředění, školení a další akce.

Dagmar Wasserbauerová poskytuje ubytování ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, bazénem, garáží a terasou.

Hana Zichová poskytuje ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, 1 čtyřlůžkovém s obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou.

Ubytování v kraji Blanických rytířů, Libouň. Nanabízíme pronájem pro menší i větší skupiny pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty, rodinné dovolené, oslavy, svatby, srazy, setkání, teambuildingy a jiné podobné akce.

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Srdečně Vás vítáme v Hotelu Barborka, který se nachází u přehrady Lipno. Hotel stojí v atraktivním místě na okraji obce Přední Výtoň u pravého břehu Lipna na jeho druhé klidnější straně. Našim návštěvníkům nabízí k ubytování celkem 12 pokojů s veškerým komfortem. Všechny pokoje hotelu jsou s příjemným posezením na terase a balkonech ...

Hotel v Klatovech s bezbariérovým přístupem a 24 pokoji.

P. B. MORAVA s.r.o. poskytuje ubytování v moderně zařízených třílůžkových pokojích Myslivecká prodejna: - prodej zbraní, střeliva, optiky, oblečení

Marta Trojanová poskytuje ubytování v chatkách v blízkosti Vranovské přehrady s možností mnoha výletů.

Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy: Krytý bazén Ostrava - Poruba Vodní svět Čapkárna Letní koupaliště Ostrava - Poruba Ozdravné centrum Ještěrka Zimní stadion Ostrava - Poruba Hotel Sport Club Sportovní hala Ostrava - Přívoz Sportovní areál Ostrava - Poruba Sportovní areál Volgogradská, Ostava - Jih Vodní areál Ostrava - ...

Zimní stadion - bruslení pro veřejnost - pronájem ledové plochy - badmintonové kurty - curling - ubytování - restaurace

Hana Hančíková poskytuje ubytování v penzionu v apartmánech pro 2 - 6 osob s možností několika venkovních aktivit.

Stravovací a ubytovací služby, konference, semináře, jazykové kurzy angličtiny, školy v přírodě. Ubytování rekreační středisko Dlouhý kapacita 150lůžek: -68lůžek 17čtyřlůžkových chatek společné WC** a sprchy -turistická ubytovna 24lůžek 3-4* lůžkové pokoje, WC** a sprchy na chodbě -učebny ideální pro skupiny. Konferenční ...

Dagmar Pohanková poskytuje ubytování v dvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením.

Hostinec - teplé i studené jídla - ubytování v penzionu

Technické služby města Klatov poskytují pro město Klatovy komplexní technické služby. Spravujeme komunikace, veřejné osvětlení, světelnou signalizaci a další činnosti s touto problematikou související. Udržujeme veřejnou zeleň města Klatov včetně její obnovy. Spravujeme veřejná sportoviště a rekreační zařízení - krytý plavecký bazén, letní ...

Milada Karásková provozuje občerstvení a ubytování u rekreačního střediska.

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Velké Bílovice, Břeclavsko, Jižní Morava. Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta -celkem 3 pokoje, celková kapacita 10 osob + 2x přistýlka -1x 2 lůžka + 2 přistýlky -2x 4 lůžka -každý pokoj 4 postele (1 letiště a 2 samostatná lůžka), sociální zařízení, společenská místnost, jídelna, ...