Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

Hotel. Ubytování: - třípokojové a jednopokojové byty - apartmány - společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou vždy pro jeden hotelový byt - šestilůžkový byt má tři pokoje pro dvě osoby, kuchyňku a příslušenství, pokoje jsou uzamykatelné - cena za jedno lůžko činí od 140, -Kč, v bytě podle počtu osob. Hotel se nachází v ...

Penzion s kapacitou 8 pokojů, 1 apartmán . Možnost pobytu domácích mazlíčků. Ubytování včetně snídaně .Parkoviště a připojení k internetu. Praní a žehlení prádla

Ubytování v Hrubém Jeseníku. Celková kapacita penzionu je 35 osob. 13 dvou a čtyřlůžkových pokojů. Kouplena a WC vlastní na každém pokoji. Společenská místnost s krbem. Sauna, posilovna.

PROZAPO a.s. provozuje penzion Zlatý Potok s vlastní saunou a vířivkou.

Vinařství Josef Dufek. Penzion, ubytování. Vinařský sklep, sklípek, rodinné vinařství: -víno, vína, víno -odrůdová, přívlastková, archivní -odrůdy-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Neuburgské, Scheurebe Sylvánské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a šedé, Tramín červený, Sauvignon, Pálava, Muškát moravský, ...

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Služby: -Penzion -Ubytování -Vinařství -Prodej vín -Výroba vín.

Mgr. Martin Pšurný poskytuje ubytování a zaměřuje se na lyžařskou výuku.

Restaurace a penzion Na Kovárně poskytuje celoroční ubytování - kapacita 33 lůžek - wifi Pohostinství: - restaurace - kapacita max. 44 míst

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce

Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích (dva, tří a čtyř lůžkové pokoje). V ceně pobytu je zahrnuta i snídaně. Navštívit můžete i naši vinárnu, kde si pochutnáte na výborných gastrospecialitách. Možnost zajištění svateb, rodinných oslav, firemních večírků.

Rudolf Geppert provozuje restauraci a penzion Ubytování: - penzion - 2 apartmány - kapacita 32 lůžek s možností přistýlek - parkoviště u penzionu - zvířata povolena.

Ing. Lucie Pelouchová provozuje ekologickou farmu, pěstuje a prodává zeleninu a poskytuje ubytování s kapacitou až 10 lůžek.

Alois Smrček poskytuje v ubytování na statku na Vysočině ve třech pokojích s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Ubytování v Jeseníkách. Kompletní sportovně-rekreační služby ve vrcholové části Jeseníků - Petrovy kameny, Praděd. Celoroční ubytování na Pradědu. Lyžařský areál Figura. Pořádání lyžařských závodů (i komerčně pro firmy). Ubytovací kapacita: - 45 lůžek s možností přistýlek. K dispozici dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s úplným ...

Ubytování v lázeňském městečku Karlova Studánka, nedaleko od tenisových kurtů a lyžařského vleku. Kapacita: - 16 lůžek s vlastní kuchyňkou. Lázeňské služby. Bazénové centrum.

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.

Králická chata poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v podhůří Kralického Sněžníku, pokoje s vlastním sociálním zařízením. Nabízíme i ubytování v chatkách. Možnost stravování přímo v objektu - domácí strava. V areálu se nacházejí dvě udržovaná travnatá hřiště - na volejbal a fotbálek, dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, ...

Apartmánový dům Landek - dům plný služeb pro širokou veřejnost, multifunkční rezidenční komplex. - wellness a fitness centrum: bazén s teplotou vody 28°C a parní saunou v ceně dvě finské sauny s kapacitou max 4 os/saunu masáže solárium Luxura posilovna se stroji Human Sport spinningový sál

Vinařský dům, penzion, ubytování: -celoroční ubytování -3x 2-lůžkový pokoj -4-lůžkový apartmán -přistýlka -vlastní sociální zařízení -bezbariérový přístup -vlastní kuchyňka -rodinná rekreace -firemní akce -rodinné oslavy -k dispozici velká společenská místnost -možnost posezení ve sklípku, sklep. Bezdrátové internetové připojení ...