Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Miroslav Jambor provozuje vinařství, pořádá degustace, vyrábí a prodává různé druhy vín a poskytuje ubytování.

Jan Kubiš poskytuje ubytování v penzionu s vinným sklípkem.

Husí Plácek: -ubytování -penzion -vinný sklep -kavárna -vinárna -restaurace -e-shop.

Pension Roseta, ubytování: -pořádání svateb -restaurace -agroturistika -víno roseta. Pěstování a prodej sadových, keřových, stromkových a pnoucích růží.

Ing. Petr Sukač poskytuje ubytování v chatě v krásném prostředí v okolí městečka Nové Losiny.

Vladimír Hlaváč poskytuje ubytování v penzionu ve vinařství.

Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Radmila Pitrová provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej vín a poskytuje ubytování.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Josef Otava poskytuje ubytování ve 2 apartmánech ve zrekonstruovaném statku.

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Autokemp leží 15 km od Dvora Králové nad Labem a cca 20 km od Hradce Králové u Vřešťovského rybníka. Ubytování je možné ve čtyř a dvoulůžkových chatách, čtyřlůžkových buňkách, vlastních stanech, karavanech i pod širákem. Před chatkami i buňkami je možnost venkovního posezení, kde si lze uspořádat táborák. Autokemp je vybaven sociálním ...

Vinařství U sv. Kříže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a pěstování různých druhů vín a poskytuje ubytování až pro 10 osob.

Horské apartmány Rejvíz s privátním wellness, parkováním, WIFI, krytou grilovnou. Nejlepší rodinná dovolená v Jeseníkách. Plně vybavené komfortní apartmány s možnosti vaření. Různé velikosti apartmánů. Venkovní posezení, tipy na výlety.

Jsme penzion na Malé Skále v Českém Ráji. V jedné z nejkrásnějších lokalit v České republice. Výlety do okolí jistě potěší každého. Náš penzion je rodinný. Dbáme na kvalitu služeb. Všechny postele mají nové matrace. Pokoje dvoj a třílůžkové mají vždy manželskou postel. Některé se dají rozdělit na samostatná lůžka. Stravování u nás v ...

Firma provozuje vinařství s možností degustací vína také prodejem vína přes e-shop. Poskytujeme také ubytování v Penzionu Pivovar, Vinice Hnanice, Obecná škola, U Kostela, U Pivovaru. Vyzkoušet také můžete Apartmány Velký a Malý sklep.

Penzion, pension, ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů a jeden třílůžkový -součástí každého pokoje je sociální zařízení -pokoje jsou nekuřácké -v přízemí se nachází jídelna s barem -pod areálem penzionu se nachází kvelbený sklípek, ve kterém provádíme degustace vín -ve sklípku můžete využít také taneční parket, krb, je zde také ...

Lukáš Nešpor provozuje rodinné vinařství s ubytováním a zaměřuje se na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových vín.

Restaurace a penzion Vizovice. Příjemné posezení s kvalitní kuchyní v nekuřácké restauraci: -možnost svateb, rautů, oslav, trachty, firemních akcí -projekce sportovních přenosů -krytá zahrádka s dětským koutkem.

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.

Ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje - 1 třílůžkový pokoj s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště.

Vinný sklep Pod Kozím hrádkem - vinařství a prostory pro posezení při víně, společenské a firemní akce. Malé rodinné vinařství v Mikulově. Sklep se nachází v centru města a je vybudován ve vápencové jeskyni. Vedle výroby vína nabízíme možnost posezení až pro 55 osob a gastronomické služby. Mimo letní turistickou sezónu je potřeba ...

Ubytovna u pálenice: - pro stavební firmy, montéry, řemeslníky a turisty - týdenní ubytování - víkendové ubytování.