Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Společnost Have Natura, s.r.o. nabízí návrhy i realizace zahrad, údržbu zeleně a služby zahradního architekta. Zaměřujeme se také na aranžérské práce a živé i suché vazby. Specializujeme se také na výzdobu rautů, slavnostních prostorů, divadel i sálů. Provádíme také zpracování projektové dokumentace sadovnických úprav. Ubytování pro 6 osob, ...

Penzion Panorama, s.r.o. poskytuje ubytování v penzionu.

Rodinné penziony - ubytování, pension: -dvou, tří, čtyř lůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení, TV + satelit -celková kapacita 53 ubytovacích míst (lůžek). Vybavení: -bar, letní terasa, vlastní uzavřené parkoviště, úschovna kol -zahrada s posezením u krbu. Vinný sklep, sklípek: -posezení, degustace, ochutnávka vína, víno -pravá ...

Nabízíme ubytování v Hotelu Central v Českém Těšíně. Disponujeme 28 komfortními pokoji s připojením na internet. Naše hotelová restaurace připravuje speciality podle českých i zahraničních receptur.

Rodinné vinařství z Pasohlávek. E-shop. Ubytování ve vinařství.

Chalupa v Jeseníkách k pronájmu: - velká oplocená zahrada - zapuštěný bazén - sjezdovky, bežecké trasy, cyklotrasy - vhodné pro rodiny s dětmi - týdenní i víkendové pobyty.

Stravování: - restaurace (kapacita 85 míst) - vinárna - salónek (rytířský) - kapacita 12 osob. Ubytování: - hotel - 18 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány (sociální zařízení, klimatizace, TV, satelit, internet, telefon, minibar) Další služby: - sauna.

Ubytování. Restaurace. Prádelna. Kapacita ubytovny: 42 lůžek. 21 dvoulůžkových pokojů. Sociální zařízení na patře.

Penzion (pension): - ubytování v jednopodlažních chatách apartmánového typu. Chaty disponují dvěma a v jednom případě třemi obytnými pokoji, koupelnou, WC a kuchyňkou. Dle vybavenosti nabízíme: - celkem 11 objektů (8 x Chata Standard, 3 x Chata Lux). Kapacita 55 lůžek. Prostory stylové společenské budovy: - velký sál (jídelna pro cca 70 ...

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí, přímo pod nejvyšším vrcholem - horou Praděd. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.

Lenka Zemánková provozuje nově otevřený Camping Mikulov: - 70míst stání - elektřina - sociální zařízení - táborák - možnost využití kuchyňky, pračky - dětský koutek - povolení mazlíčků

Provoz a údržba závlahové zařízení. Stavební práce-dodávka technologie-opravy – servis – služby na pozemcích. Závlahy od Brodu na Dyjí až po Zaječí Penzion, pension, ubytování: -dovolená, rekreace, služební cesty, nocleh -celoroční provoz -4xdvoulůžkový pokoj + koupelna -1x čtyřlůžkový pokoj + koupelna -1x jednolůžkový pokoj -vlastní ...

Nově zrekonstruovaný historický dům - 9 pokojů, kapacita 20 lůžek + 8 přistýlek. Možnost kontinentálních snídaní přímo v penzionu, úschovnu kol a uzavřené parkoviště ve dvoře.

Ubytování, hotel Vivaldi se nachází v historickém centru jihomoravského městečka Mikulov, v těsné blízkosti hotelu Réva. Komfortní ubytování v sedmi dvoulůžkových pokojích a jednom dvoulůžkovém apartmá. Ve všech pokojích je k dispozici SAT-TV, wi-fi připojení na internet, trezor, lednička, varná konvice, žehlička a žehlicí prkno. Nově ...

Penzion, ubytování pro 1 až 12 osob ve 4 apartmánech. Cena zahrnuje snídani v penzionu. V prostorách penzionu se nachází i firemní prodejna vinařství s možností degustace až 32 druhů vína a možností posezení u kávy, limonády. Úschovna kol s možností dobití elektrokol. Prostorné parkoviště.

Hotel. Ubytování. Stravování: - irská restaurace (IRISH PUB). Catering. Zahradní restaurace: - otevřena v letních měsících - s vyhlídkou na rodný dům Sigmunda Freuda.

Hotel - ubytování v 18 pokojích Restaurace - stravování, 3 salonky na firemní s soukromé akce.

Ubytování na horách Informační portál o BESKYDECH

Ubytování v soukromí - 2 apartmány - kapacita 13 osob - kuchyňka - sociální zařízení - možnost parkování v místě ubytování