Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Provoz kempu Tušť - Suchdol nad Lužnicí Dále provádíme úklidové práce

Penzion Telč No. 20 se nachází přímo v historickém centru města Telč - na náměstí Zachariáše z Hradce, které je považováno za jedno z nejkrásnějších a je chráněno organizací UNESCO. Od roku 2007 naleznete v nově rekonstruovaném v historickém domě z 15. století útulný rodinný penzion, který vás zaujme svou přívětivou a klidnou atmosférou. Z ...

Na pracovišti Vocelova jsou ubytovány dívky i chlapci v třílůžkových pokojích se společným sociálním zařízením na poschodí nebo v pětilůžkových garsoniérách (3+2) s vlastním sociálním zařízením. V nové nástavbě (6. a 7. poschodí) jsou dvou nebo třílůžkové pokoje s klimatizací soustředěné v menších blocích s několika pokoji a společným sociálním ...

Budova Hradecká se nachází v klidném prostředí obklopená řadou středních a vysokých škol. Žáci jsou ubytováni v dvoulůžkových pokojích s koupelnou obvykle pro dva pokoje. WC je společné na poschodí. Žáci mají možnost připojení se k internetu. Na každém poschodí je kuchyňka, která je vybavena elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí ...

MUDr. Milan Poláček poskytuje ubytování ve 2 apartmánech 3+kk s vlastním sociálním zařízením v Mikulově.

Josef Mahel provozuje Hotel Amerika, který umožňuje ubytování v 31 pokojích, pořádání staveb, oslav a firemních akcí, součástí je také restaurace.

Ubytovna - ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Sociální zařízení společné na chodbě.

Ubytování v hotelu ve dvou nebo třílůžkových pokojích. Rodinný pokoj pro 3 osoby.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Ubytování, penzion : -celoroční ubytování -rodinná dovolená -trojlůžkové, dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje. Celoročně je k dispozici 10 lůžek, v době prázdnin pak kapacita 70 lůžek. Možnost využít kuchyňské vybavení a společnou jídelnu. V areálu je zajištěno i parkování automobilů. Úschova kol. Ve všech pokojích je možné využít ...

Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzion - ubytování: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a TV - kapacita - čtrnáct lůžek - společná, plně vybavená kuchyňka - společenská místnost s krbovými kamny - místnost na ukládání kol a lyží.

Pronájem, doprava, montáž i demontáž lešení: - trubkové - rámové SGB. Levné ubytování ve Štramberku - v soukromí: - 10 míst k ubytování - soukromé apartmá - wifi připojení.

Ubytování v hotelu v útulných pokojích s nábytkem z masivního dřeva. K dispozici salonek s kapacitou 6 osob pro jednání i jazykové kurzy. Součástí hotelu je restaurace a relaxační centrum.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v ubytovně.

Pension DANA se nachází v podhorském městečku ve Vrbně pod Pradědem nedaleko lázní Karlovy Studánky a nejvyšší horou Jeseníků Praděd. Je vhodný pro rodinné dovolené, romantické i pro služební jednodenní přenocování.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.