Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Služby: - ubytování - penzion se nachází v Jižní části města Mikulova - vlastní koupelna, WC, kuchyňský kout s lednicí - v celém objektu TV, satelit, WIFI připojení k internetu. Možnost celoroční rekreace. Parkování v prostorách penzionu.

Penzion, rekreační středisko, ubytování. Základní organizace Odborového svazu KOVO Třinecké železárny.

Hotel. Nabízené služby: - celoroční ubytování - kapacita 12 pokojů, 21 lůžek, 9 přistýlek - stravování, restaurace (45 míst) - letní terasa (25 míst) - salónek (60 míst) s tanečním parketem a ozvučením, audio a video vybavení a připojení k internetu - konference, školení, semináře, svatby, oslavy - sauna, Whirpool, ...

Penzion Poodří. Ubytování: -celoroční provoz -ubytovací kapacita 44 míst.

Penzion Na Lomné poskytuje ubytování v dvojlůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji v prostředí Moravskoslezských Beskyd.

Sportovní centrum: - tenis (tennis) - badminton - fitness - tenisová škola - firemní akce - turnaje na klíč. Ubytování.

Hotel: - ubytování. Pokoje a apartmány: - jedno, dvou a třílůžkové se sociálním zařízením - nekuřácké. Salonky upravené v loveckém a zámeckém stylu.

Služby: - ubytování (pokoje, apartmány) - firemní akce, svatby

Ubytování, restaurace, stravování: Ubytování: - 9 pokojů - každý pokoj má sociální vybavení, telefon, internet, TV - společenská místnost, TV, video, připojení na internet. Restaurace: - speciality na lávovém grilu - minutky - velký výběr - hotová jídla - meníčka - poháry, moučníky - italská pizza - 18 druhů, rozvoz Letovice zdarma - ...

Ubytováni v hotelu v centru Boskovic v 1-4 lůžkových pokojích a hotelovou restaurací s českou kuchyní

Penzion - kapacita 40 lůžek - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště Restaurace - kapacita 60 míst - alkoholické a nealkoholické nápoje Vinný sklep - kapacita 20 míst

Ubytování: -hotel -sál pro provádění školení a přednášek, kapacita cca 80 miíst -restaurace, polední menu.

Hotel s více než se 115 letou tradicí. Ubytování, stravovací služby, jednací místnosti, parkoviště autobusů i osobních automobilů, garáže. Hotel: -152 základních lůžek + 32 přistýlek -komfortní jedno a dvoulůžkové pokoje -king-size pokoje -apartmány -pokoje pro tělesně postižené -nekuřácké pokoje -pokoje vybavené kuchyňkou -pokoje ...

Apartmánová vila Sedlak ve velice klidném a malebném prostředí poblíž CHKO Moravský kras. Klientům nabízíme sedm stylových, moderně vybavených apartmánů různé velikosti. K dispozici je také venkovní terasa s krbem a udírnou. Naleznete nás na adrese Horní Palava 145/21, Blansko. Apartmánová vila Sedlak: - ubytování - 7 stylových apartmánů ...

Moderní penzion na náměstí v Hustopečích k dispozici wellness, školící místnost

Penzion, pension, ubytování v penzionu blízko centra Valtic -16pokojů s vlastním soc. zařízením -14x 2-lůžkový pokoj (1x bezbariérový), třílůžkové pokoje Celkem: 35lůžek a 6 přistýlek Ceník ubytování viz stránky V areálu se nachází vlastní archív s vínem K dispozici je školící místnost s audio a video příslušenstvím. Připojení na internet ...

Penzion, ubytování - 4 pokoje - 3/2, 1/4 apartmán včetně Wc, sprcha, TV, Wi-fi, kuchyňka - parkoviště v areálu - letní zahrádka. restaurace Pata Negra v areálu.

Ubytování. Hotel: - wellness centrum - solárium - masáže - kosmetika - půjčovna kol - apartmány, na všech TV, SAT, wifi, lednice - 2 x salonek - směnárna.