Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Tatry mountain resorts CR, a.s. provozuje hotel GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE s golfem a možností lyžování.

Ubytování, turistická ubytovna, společné soc. zařízení a kuchyňka

Ubytování v penzionu Vila Edith v historickém centru města Valtice, nedaleko se nachází Zámek Valtice. Nabízíme komfortní ubytování, dvoulůžkové pokoje a apartmán. Valtice jsou součástí památkového komplexu Lednicko-valtický areál, zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO, který je protkán cyklostezkami. V blízkosti penzionu je náměstí, ...

Vinařství. Výroba, prodej vína. Penzion. Chata. Vinotéka.

Ubytování v apartmánech - apartmán hlavní, apartmán medium a apartmán mini.

Bar Penzion - 12 lůžek Pizzerie Vinárna - kapacita 85 míst - WI-FI - pořádání společenských večírků, oslav.

Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína Služby: - vinný sklep - degustace vína - ubytování

Moderní rodinný penzion s restaurací nedaleko centra Mikulova Tři pětilůžkové rodinné pokoje, dva pětilůžkové apartmány a čtyři dvoulůžkové pokoje - každý z pokojů má vlastní koupelnu.

Apartmánový dům s 6 apartmány - každý s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou.

Čtyřhvězdičkový hotel s vlastní restaurací. Pořádaní svateb, konferencí, možnost degustace vína.

Penzion Na Vyhlídce je rodinný penzion poskytují ubytování v malebném okrese Znojmo.

Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -6x pokoj, pokoje -celková kapacita 15 lůžek -možností 4x přistýlka -všechny pokoje jsou prostorné -každý pokoj má vlastní koupelnu a WC -v přízemí penzionu se nachází recepce, jídelna a malé barové posezení -v těchto prostorách s příjemnou atmosférou je možné také pořádat pro ...

Oddíl kopané SK Újezd u Brna: - A-tým - B-tým - dorost starší - dorost mladší - žáci starší - žáci mladší - přípravka starší - přípravka mladší - mini přípravka. Ubytovna: - možnost ubytování v centru obce vedle fotbalového hřiště - dvoulůžkové pokoje - TV, WIFI, sociální zařízení - k dispozici posilovna klubu.

HOTEL, ubytování, restaurace: -kapacita 50 lůžek, lůžko+24 přistýlek -22x dvoulůžkový pokoj -2x třílůžkový pokoj -prostorné pokoje-vlastní sociální zařízení+TV -kontinentální snídaně v ceně -celoroční provoz -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh -chatky včetně karavanů-60 osob -ceník služeb: -dvoulůžkový pokoj se snídaní Kč 880, ...

Věnujeme se chovu: - chováme skot, prasata, miniprasata, ovce, kozy, husy, koně a jednoho osla. Všechna zvířata chovaná na farmě mají možnost volného pohybu a jsou krmena výhradně krmivem, které si sami vypěstujeme na loukách a polích, které nijak chemicky neošetřujeme. Ekologicky pěstované potraviny obsahují více vitamínů a antioxidantů, naopak ...

Služby: -Ubytování -penzion -pořádáme oslavy, svatby, firemní akce.. -vinný sklep -prodej vín -degustace.

Služby: -ubytování -penzion -2 a 3 lůžkové pokoje -sociální zařízení -televize -internet WIFI -celoroční restaurace nekuřácká -denní menu, i jídla na objednávku -samostatný salonek -kapacita 20 lůžek. Parkoviště vedle objektu, dětské hřiště, venkovní letní zahrádka.

Kryštof Knap zajišťuje ubytování v penzionu Na Kapucínské v Mikulově.

Nadstandartní ubytování v hotelu s plně klimatizovanými pokoji a apartmány, situován o lednického zámku. V hotelu je umístěn Lobby bar, caffe bar. Firmám jsou nabídnuty konferenční prostory.

Vinařství - výroba, prodej vína -vinařský dům -ubytování pro 12 osob

Ubytování: - 2 čtyřlůžkové pokoje - 4 dvoulůžkové pokoje - pokoje se sociálním zařízením. - kuchyně - společenská místnost - krytý bazén v ceně ubytování - sauna (příplatek 150, - Kč/osoba/hod) - parkování ve dvoře.

Hotel Moravia - Lasákův mlýn je původní starý vodní mlýn z roku 1888: -stylový hotel -krásný přírodní areál, přilehlý rybník -bezbariérový přístup -možnost uspořádat školení, 2 salonky-APART, LEONARDO -kongresová turistika -vlastní parkoviště pro cca 40 aut, 7 garáží, alarm systém Restaurace: -selský styl -kapacita 85 míst -míchané ...