Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Rekreační chalupa - ubytování v apartmánech vybavené obytným prostorem s jídelním a kuchyňským koutem, sociálním zařízením - stolní tenis - ruské kuželky

Chatka - ložnice 2 lůžka, 2 přistýlky - kuchyně - vařič, lednice, mikrovlnka - koupelna - sprcha, záchod, teplá voda - terasa - vinný sklep, kde je po dohodě s majitelem možnost ochutnávky vína - možnost parkování na dvoře - ubytování se psem není možné - v obci možnost koupání, ...

Rekreační středisko - ubytování - vlastní kuchyň, jídelna - sportoviště

Chalupa - v přízemí vinný sklep - parkoviště u chalupy - možnost uschování kol

Ubytování - podkroví rodinného domu 2 pokoje - přízemí rodinného domu 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky

Penzion 68 nabízí ubytování 1 km od centra města Kladna, 13 km od letiště Václava Havla a 25 km od Prahy. V jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití. Ubytovací kapacita penzionu je 14 lůžek v šesti převážně dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchovým koutem, TV, Wifi připojením, ...

Mgr. Miroslava Vacková zajišťuje ubytování v Mlýně Březinka. Kapacita objektu je 8 dospělých osob + je k dispozici dětská postýlka (3 ložnice, dvojpostel v kuchyni u kachlových kamen se standardně neobsazuje).

Penzion. Ubytovaní. - 2x1-6 lůžkové pokoje: - kuchyň, WC, koupelna, barevná televize, satelit. Vedení účetnictví.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - denní menu.

Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování v útulném penzionu, který se nachází v klidné části Ostravy jen několik málo minut od městského centra či vlakového nádraží.

Horská chata ve Staré vsi u Rýmařova. 6 pokojů s kapacitou 6 lůžek. Na každém pokoji vlastní sociální zařízení.

Penzion - kapacita 15 - 19 lůžek - turistika, houbaření

Ubytování v chalupě pro 8-12 osob v Beskydech. K dispozici společenská místnost, kuchyň s jídelnou a posezením vybavená moderními spotřebiči, společenská místnost s barem.

Nabídka ubytování v soukromí o kapacitě 10 lůžek. Vhodné především pro cykloturisty. -2x třílůžkové pokoje -1x dvojlůžkový pokoj K dispozici je dětská postýlka a kuchyňka s ledničkou. Společné sociální zařízení je umístěno na patře. V letních měsících je k dispozici venkovní bazén, zahrada s možností grilování nebo opékání. Děti se mohou ...

Penzion: -jednolůžkový a dvojlůžkový, komfort pokoj -sociální zařízení -tv, minilednička -předsíňka. Parkování ve dvoře, kamera. Připojení k internetu. Možnost využít kuchyňku.