Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Hotel ROSE s. r. o. zaštiťuje ubytování v Břeclavi v hotelu penzionu a umožňuje výběr apartmánů v Lednici a Mikulově. Součástí hotelu ROSE v Břeclavi je také restaurace, kde si můžete pochutnat na jídlech z čerstvých surovin. V blízkosti hotelu můžete naleznout koupaliště, krytý bazén, sportoviště a halu na badminton.

Resort Rybníček poskytuje ubytování: - stylové pokoje a prostorné apartmány - restaurace - wellness: - koupelový bazén, Jacuzzi - finská, bio a infra sauna. Restaurace.

Ubytování: -vinný sklep -ubytování pro 14 osob -4 pokoje -sociální zařízení -TV -wifi -venkovní posezení -gril -udírna -výroba vína -ochutnávky -degustace -cykloturistika -vlastní parkoviště. Provozovna: Mutěnice Bůdy, Přední hora 379

Stylové a moderně vybavené apartmány v malebném vinařském městečku obklopené vinohrady.

Prostory našeho penzionu umožňují pořádání firemních akcí, školení, svateb, rodinných oslav a jiných akcí. K dispozici je Vám společenská místnost o kapacitě 80 osob nebo venkovní posezení pod pergolou pro více jak 40 osob. K dispozici je vlastní výčep, zajistíme rožnění selete, zvěřinové hody, grilování nebo opékání na ohništi. Možnost lovu ...

Ubytování, rekreace, turistická ubytovna, dovolená, jižní Morava.

Restaurace, ubytování, penzion: -3 nadstandartně zařízené apartmány -1x pro 4 osoby -1x pro 6 osob -1x pro 8 osob -vlastní sociální zařízení -zařízená kuchyně -TV -dětský areál.

ZAHRÁDKA U KULKY: Fly club Kyjov. Herna, bar, sázková kancelář: -špičkové automaty, jackpot, soutěže o hodnotné ceny -hrábě na peníze -kulečník, jukebox, karaoke -příjemná zábava i ceny. Další provozovna: herna Hodonín, Národní třída.

Ubytování: -3 x 3 lůžkové, 2 x 2 lůžkové pokoje -vybavení - televize, sociální zařízení, možnost připojení wifi -možnost rezervace -snídaně. Relaxační studio: -apartmán pro 2 osoby -perličková vířivá vana -infra sauna -posilovací stroj -sekt pro dobrou náladu -možnost přiobjednat kosmetiku, modeláž ...

Ubytování, apartmány: -2x 4lůžkový -6X 3lůžkový -příslušenství(koupelna, WC) -cena ubytování pro 1 osobu činí 350Kč -více nocí sleva K dispozici je plně vybavená kuchyňka. Parkování v garážích nebo přímo v areálu. Další občerstvení Vám poskytne restaurace Mutěnka vzdálená 200 m.

Ubytování, penzion, pension: -3x dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a WC -na pokoji televize, telefon -možnost přistýlek -celková kapacita 14 osob, lůžek. Výborná kuchyně v restauraci U Chytilů ve vzdálenosti 50m od penzionu.

Ubytovací zařízení: -ubytovna pracujích s kapacitou 300 lůžek. Vybavenost pokojů: -WC, kuchyňka, sprcha. Parkoviště pro všechny ubytované. MHD - 200 m, tramvaj č. 8, autobus č. 58, č.78.

Pohostinství, ubytování, zábava: -společenské akce-koncerty, oslavy narozenin, svatby firemní akce, školení, rauty, sportovní soustředění -ubytování-2 chaty, maringotka, možnost postavení stanů, karavanů, sprchy, toalety, kuchyňka -ubytování v MOBILHAUSU, -MOBILHEIMU -občerstvení-stylový bar s nápoji, výběr z rychlých jídel možnost ...

Cyklosféra v Břeclavi provozuje restauraci, pronajímá apartmány, pořádá koncerty, promítá filmy a prodává a půjčuje jízdní kola.

Penzion Grolich*** Ubytování: -kapacita 14 osob -dvoulůžkové pokoje -možnost přistýlky -koupelny -wc -televizor -satelit -klimatizace -kuřácký salonek -parkoviště na dvoře penzionu.

HOTEL *** Strážnice Hotel, ubytování: -57 pokojů - 1-2 lůžkový -apartmán -kapacita 150 lůžek + 39 přistýlek -všechny pokoje WC, sprcha (apartmány koupelna), TV, telefon. Restaurace a vinárna 150 míst, zahradní restaurace. Kongresový sál 100 míst. Vinárna. Hubert club, salonek. Herna, videoprojekce. Zahradní restaurace. Letní ...

Ubytování: penzion, restaurace. Restaurace: -kapacita 70 osob -salonek 16 osob -firemní oslavy -školní srazy -školení -venkovní zahrádka. Penzion: -6 pokojů -dvoulůžkové -třílůžkové -pětilůžkové -apartmány -možnost přistýlky -wifi -televize -satelit -lednička -sociální zařízení -klimatizace.

Pension Falkom: -ubytování, penzion, pension -2×dvoulůžkový pokoj+sociální zařízení -2×třílůžkový pokoj+sociální zařízení -každý pokoj má TV, televize, lednice -společná vybavená kuchyň, jídelna -možnost snídaně -kuřácká místnost-bar (bez obsluhy) -televize -venkovní altán, zahradní gril -pingpongový stůl -venkovní bazén 40 m -ve ...

Hotel Stará škola s.r.o. nabízí ubytování v nadstandartně prostorných pokojích, vybavené stylovým nábytkem z masivního dřeva, TV a vlastním sociálním zařízením a internetovým připojením. Disponujeme 2 - 4 lužkovými pokoji. Náš hotel je situován v pečlivě zrekonstruované budově bývalé školy, v centru městečka Sloup v Moravském krasu. Lze u ...

Hotel Albor *** & Penzion Albor *** Ubytování, hotel: -kapacita 33lůžek -2 válendy -sedací souprava s dvěma taburety a konferenční stolek -šatní skříň -noční stolky s lampičkou -barevný televizor s dálkovým ovládáním -koupelna:WC, umyvadlo, sprchový kout (vana) -telefon s přímou volbou. Penzion, penzion: -14 ...

Ubytovna. Ubytování v 6-ti jednoduše vybavených pokojích v 1. patře budovy. Centrální WC a sprchy na chodbě. Jeden pokoj je vybaven kompletním sociálním zařízením. Celková kapacita ubytovny 22 lůžek. K dispozici společenská místnost s kuchyňkou, sportovní areál- fotbalové hřiště, tenisový kurt, dětské hřiště.

Ubytování, restaurace. -45 převážně dvoulůžkových pokojů -kapacita 84 lůžek -každý pokoj má vlastní toaletu a koupelnu, televizi a malou ledničku -tenisový dvorec.

Zveme vás do NON-STOP otevřeného Casina Victory, které se nachází v Brně-Popůvkách. Je to největší casino na Jižní Moravě a nabízí vám moderní zázemí, žhavé herní novinky a originální večírky. Hosté mají k dispozici 109 VLT, 8 stolů se živou hrou, přepychovou ruletu, profesionální personál a čtyřhvězdičkový hotel. Zahrát si můžete celý den, ...