Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Ubytování, stravování: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, -v každém patře jsou umístěny sociální zařízení se sprchovými kouty a toaletami.

Nabídka celoročního ubytování. Kapacita chaty je 75 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové až sedmilůžkové. K dispozici bar s kulečníkem, šipkami, televizí a společenskými hrami.

Ubytování, stravování, turistická jízdárna: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, každý pokoj má sprchu, WC, TV se SAT

Ubytování, stravování: -sauna -vířivá masážní vana Whirlpool -šipky American Dart -kulečník Karambol.

Ubytování: -chata -společná koupelna -společné WC -společné sprchy -společná kuchyňka -společná TV -venkovní posezení -ohniště -společenská místnost.

Ubytování, stravování: - chata - vlastní lyžařský vlek s upravovanou sjezdovkou dlouhou 350 m - jídelna - společenská místnost - stolní tenis a šipky - hřiště, dětské hřiště - krb, udírna.

Horská chata: - ubytování - restaurace, stravování.

Ubytování: - chata Rozhled - centrum pro duševní a fyzické zdraví -kapacita 55 lůžek ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, semináře zaměřené na rozvoj osobnosti, ozdravné pobyty pro děti i dospělé, skupiny i jednotlivce, KRNAP 1200 m.n.m. místo Ticha. Celoroční provoz se stravou masovou i vegetariánskou.

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .

Rekreační středisko, ubytování, stravování: -2-6 lůžkové pokoje se společným soc. zařízením na patře -apartmán s třemi pokoji, devíti lůžky (3 palandy) a vlastní koupelnou s WC, TV a satelitem -jídelna, bar -velký sál s TV, velkoplošnou projekcí a profesionální diskotékou sloužící výhradně hotelovým hostům -hotelová ...

Horská chata. Ubytování: -2-4lůžkové pokoje -pokoje bez nebo s vlastním soc. zařízením Letní a zimní rekreační pobyty- stravování. Herna, dětský koutek Sjezdovka Bramberg-Hnědý Vrch - čtyřsedačková lanovka.

Příjemné prostředí horské chalupy. 2-4lůžkové pokoje, tradiční česká kuchyně, stylová restaurace. Školní lyžařské kurzy, rekreace rodinné i pro skupiny, zimní tábory, jarní prázdniny. Chata je přímo u sjezdovky s výhledem na Sněžku a Krkonoše.

Rekreační chata Penzion - dvou až čtyřlůžkové pokoje - kapacita 20 lůžek - uzavřené parkoviště - samostatné kuchyňky - společenská místnost šipky, stolní fotbal - zahrada - bazén - možnost rybaření

Chalupy - kapacita 11 a 15 lůžek - WIFI připojení k internetu - zajištění snídaní a polopenze - venkovní posezení rošt na opékání

Ubytování, chata: -30 lůžek ve 2-4 lůžkových pokojích se sociálním zařízením -stravování pro ubytované hosty je zajištěno formou polopenze - v zimní sezoně nabízíme polední menu a další občerstvení i během dne -bar s kulečníkem -terasa s výhledem na Sněžku a Černou horu.