Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Provoz tenisového areálu se třemi kurty a halou. Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a rodinném apartmá.

Rekreační areál je umístěn v lese na okraji Doks. Ubytování více typů: chatky, ubytovna, hotel. V areálu je k dispozici: - Venkovní bazén 25 X 12 - Víceúčelové hřiště s umělým povrchem - Volejbal - Nohejbal - Florbal - Basketbal Okolní kraj nabízí široké možnosti pro aktivní odpočinek: - Turistika - Cykloturistika - ...

Hotel: - ubytování - dvoulůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, TV - čtyřlůžkové pokoje - jsou rozděleny na 2 samostatné ložnice se společnou předsíňkou, vlastní sociální zařízení, TV. Restaurace: - stravování. Bar. Služby: - krytý bazén - sauna. Okolí hotelu: - ideální podmínky pro pěší turistiku, cykloturistiku, ...

Hotel: - kapacita 70 lůžek CENÍK UBYTOVÁNÍ Pokoje v zámku: Jednolůžkový pokoj 2. 415, - Kč Apartmá 3. 450, - Kč Dvoulůžkový pokoj 2. 825, - Kč Dvoulůžkový pokoj 2. 570, - Kč (obsazen 1 osobou) Pokoje v oranžérii: Jednolůžkový pokoj 2. 090, - Kč Dvoulůžkový pokoj 2. 415, - Kč

Ubytování, hotel: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - kapacita 39 lůžek - možnost ubytování ve vytápěných bungalovech

Hotel: -hotelová restaurace -rautová restaurace -pasantní restaurace ve stylu zimní zahrady -billiard club -lobby bar -kongresové centrum. Relax centrum: -prosklený bazén-dětské brouzdaliště,whirpool,masážní sprchy a sauna s odpočívárnou a výstupem do sněhu,fitcentrum a solární studio. Čtyři kategorie ubytování: ...

Hotel, ubytování: -41 lůžek -dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, možnost přistýlky -hala, sprcha, WC, TV, balkon -recepce -restaurace -bar, kavárna. Hotel se nachází v historickém centru města Starkonice. Okolí je vhodné pro turisty, cyklistiku.

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.

Hotel v historickém centru Kutné hory. -ubytování -gastronomie -turistické služby

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hotel a restaurace: - ubytování 2 a 3 lůžkové pokoje - restaurace (letní zahrádka) - salonek - pizzerie (rozvoz zdarma) - bowling - wellness (sauna, whirpool).

Hotel, ubytování: - 35 lůžek + 8 přistýlek; - 1 apartmán - 4 lůžka - 2 ložnice, vlastní sociální zařízení v barokním stylu; - 13 dvoulůžkových pokojů; - 2 jednolůžkové pokoje; vše včetně snídaně. Vybavení: - restaurace (kapacita 50 míst), - venkovní terasa (kapacita 20 míst), - vnitřní átrium (kapacita 20 míst), - růžový ...

Hotel: -ubytování -stravování.

Hotel: -nově otevřený rodinný hotel -pokoje s balkony -vlastní parkoviště -nově otevřený aquapark.

Hotel: -ubytování -13 dvoulůžkových pokojů, 5 apartmánů, 1 bezbarierový apartmán s vlastním sociálním zařízením -restaurace, stylový bar.

Hotel***. Ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením, telefonem a televizorem. Restaurace, bar*, salonek.

Hotel, ubytování, restaurace: -plavecký bazén 18x8 m -venkovní whirpool -sauna -fitness -lyžařská tělocvična -stolní tenis -půjčovna lyžařské výstroje -škola pro děti i dospělé -půjčovna horských kol -zkrácené hřiště na basketball (streetball) -ruské kuželky.