Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel: -ubytování -stravování.

Ubytování, hotel. Střední Čechy. Celoročně. Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC**, televizí a satelitem. Stravování v Restauraci Asie, výběr ze 120 druhů jídel, české a asijské kuchyně Pá, so živá muzika.

Hotel Pecínov****: -kapacita 100 lůžek -luxusní hotelová část v gregoriánském a viktoriánském stylu -nabídka dvou úrovní standardu ubytování -8x čtyřlůžkový pokoj-rodinný standard -možnost pořádání různých společenských akcí včetně prezentací, seminářů a pracovních setkání -kongresový sál (až 300 míst) -2x salonek pro 30 ...

Hotel na břehu Máchova jezera. V hotelu je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, krytý bazén, sauna. V hotelu 1, 2 a 3 - lůžkové pokoje se soc. zařízením, TV a satelitem. Rekreační pobyty, sportovní a firemní akce, školení, oslavy a rauty.

Ubytování-hotel. Stravování-restaurace.

Hotel. Restaurace. Bar. Letní terasa. Ubytování: pokoje s příslušenstvím: - dvoulůžkové 440, - - třílůžkové 610, - - čtyřlůžkové 700, - - apartmán 700, - - dva pětilůžkové turistické pokoje ( cena za jedno lůžko 150, -Kč )

Ubytování, celoroční provoz: -celková kapacita 62 lůžek -5 jednolůžkových pokojů s přistýlkou -24 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový bezbariérový pokoj -1 apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, dále minibarem, BTV* SAT*, radiopřijímačem, telefonem -parkoviště pod uzamčením v areálu hotelu -praní a ...

Hotel: - ubytovací a stravovací služby - parkoviště pro osobní auta před hotelem.

Hotel: -ubytování -stravování -možnost rehabilitačních pobytů -bazén, sauna, jízda na koni, lov*, tenis.

Hotel nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s plným vybavením. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta.) Celková kapacita je 29 lůžek. Rozdělení pokojů: 2 lůžkový 6 x 3 lůžkový 3 x 4 lůžkový 2 x Pro méně náročné je k dispozici kemp s možností stanování.

Sporthotel Tichonice: -kapacita 52 lůžek Sporthotel Tichonice - sruby: -kapacita 82 lůžek.

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Hotel, kongresové centrum a restaurace Nové Adalbertinum - ubytování - kongresové centrum - restaurace - cateringové a gastronomické služby - restaurace Evergreen - Café Atrium - svatby - školení - semináře či společenské akce - plesy - rauty - firemní prezentace

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.