Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Hotel s celkovou kapacitou 60 lůžek u vodní nádrže Těrlická přehrada. hotel má k dispozici i bezbariérový pokoj pro dvě osoby. Možnost využití pobytových balíčků - zamilovaný balíček pro dva nebo romantický pobyt. Pořádání svateb a firemních akcí.

Penzion GOLF, ubytování: -27 pokojů, 80 lůžek Salonek: - 25-30 osob. Hotelová jídelna.

Tříhvězdičkový samoobslužný GARNI hotel s kapacitou 44 osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici vlastní parkoviště s parkováním zdarma. Golfové hřiště.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Hotel Zámeček Mikulov na Moravě poskytuje kompletní služby pro ubytování a kongresovou i vinařskou turistiku. Hotelový komplex Hotelové ubytování nabízí 184 lůžek + 5 přistýlek -dvou až čtyřlůžkové pokoje -apartmány a studia. Vybavení pokojů: -koupelna s WC, telefon, TV -první patro balkón nebo terasa, -přízemí bezbariérový ...

Hotel s vinným sklípkem se 14 klimetizovanými pokoji a jedním apartmánem Možnost nočních příjezdů

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.

Hotel: -ubytování -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje bez příslušenství -apartmány (umyvadlo, sprcha, WC, televize) -restaurace -salonek 46 míst -možnost uspořádat školení, svatby, promoce, rauty, večírky.

Vítá Vás hotelový resort Lony. Hotel Lony se nachází v malebné vesničce Kozovazy, pouhých 15 minut cesty po dálnici D11 z Prahy – Černý Most. Našim hostům nabízíme 32 pokojů, tj. celkem 77 lůžek, rozdělených převážně do dvou a třílůžkových pokojů. Hotel disponuje pokoji standard, ale také několika apartmány s vlastním kuchyňským koutem ...

Hotelový komplex PECR poskytuje ubytování v hotelech Pecr Well**** a Pecr Deep**** v centru Pece pod Sněžkou a nabízí vysoký standard ubytování a služeb. Hotely Pecr Well a Pecr Deep patří díky své architektuře mezi nejmodernější hotely v Krkonoších. Na střeše hotelu Pecr Well naleznete jedinečné wellness & SPA. V obou hotelích se nachází ...

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Poskytuje ubytování v rodinném, hotelu s restaurací v srdci Jeseníků. Hotel poskytuje ubytování ve 12 prostorných pokojích se 2, 3 a 4 pokoji nebo v podkrovním studiu s kuchyňkou.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Stravování zajištěno v hotelové restauraci. K dispozici: - velká zahrada - dva tenisové kurty - parkování v garáži či u objektu. Složení pokojů: - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Připojení k internetu v objektu zdarma.

Společnost BESKYD DZR, o.p.s. poskytuje levné ubytování na ubytovně a v Hotelu Duo.

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Hotel. Ubytování: - třípokojové a jednopokojové byty - apartmány - společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou vždy pro jeden hotelový byt - šestilůžkový byt má tři pokoje pro dvě osoby, kuchyňku a příslušenství, pokoje jsou uzamykatelné - cena za jedno lůžko činí od 140, -Kč, v bytě podle počtu osob. Hotel se nachází v ...

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Ubytování v Jeseníkách. Kompletní sportovně-rekreační služby ve vrcholové části Jeseníků - Petrovy kameny, Praděd. Celoroční ubytování na Pradědu. Lyžařský areál Figura. Pořádání lyžařských závodů (i komerčně pro firmy). Ubytovací kapacita: - 45 lůžek s možností přistýlek. K dispozici dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s úplným ...

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.