Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel *** -kapacita 43 dvoulůžkových pokojů -výtah s bezbariérovým přístupem -wifi připojení pro hosty zdarma -restaurace -TV české a zahraniční programy -telefon -trezor. Lázeňské a rehabilitační centrum.

Pivovar, restaurace, penzion a hotel ČERNÝ OREL Pivovar - výroba piva klasickou českou technologií - nej ocenění: stříbrná pivní pečeť pro polotmavou 12 - exkurze v pivovaru - pšeničné pivo - ALE, IPA, Stout, Lambic Restaurace - krajová, národní jídla, speciální mezinárodní kuchyně - denní menu - týdenní nabídky ...

Hotelové služby.hotel villa olivia je ve vilkové čtvrti v Praze 14. klidné a dobře dostupné místo hotelu je předpoklad pro hosty se služební tematikou. Výborné snídaně Vás dobře naladí na celý den.Pokoje vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou. Sat.TV napojení zdarma na internet.na každém pokoji. Naše snaha je vytvořit pro naše hosty domácí ...

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Služby, ubytování: - hotel - restaurace - školící místnost

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.

Ubytování, služby: - hotel - konferenční místnosti

Perfektní hotel na Horní Bečvě v Beskydech. 141 lůžek, 57 pokojů, skvělé wellness, mnoho možností vyžití v létě i zimě. Restaurace s výbornou kuchyní a místními specialitami.

Hotel HARRACHOVKA *** - kapacita 101 lůžek 33 pokojů - rodinné pokoje - prezidentské apartmá - jedno, dvou a třílůžkové pokoje - bazén, sauna, infrasauna, pára - masáže, vibrační plošina