Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Rohanov
Hotel Rohanov se nachází v šumavské vísce Lhota nad Rohanovem obklopen krásnou přírodou. Hotel nabízí komfortní ubytování, vynikající stravování a širokou škálu aktivit pro celou rodinu. Ubytovat se lze v apartmánech, pokojích, bungalovech nebo Tee Pee. V restauraci si můžete vychutnat tradiční českou i zahraniční kuchyni. Využít můžete také ...
Hotel Rohanov
Tříhvězdičkový hotel: - kapacita 9 dvoulůžkových pokojů a 1 apartmán - veškeré pokoje mají vlastní sociální zařízení - ve všech pokojích je k dispozici bezdrátový internet - všechny pokoje jsou nekuřácké.

Poskytujeme: - ubytovací a hostinské služby - provozování lyžařského areálu. - reklamní a propagační činnost. Ubytování v areálu Prkenný Důl v Žacléři. Nabízíme příjemné aktivity pro zpestření pobytu: - chytání ryb - k dispizici je Vám česká kuchyně - grilování - k dispozici je Vám restaurace přímo v areálu. V Prkenném Dole ...

Hotel 987 Praha - kapacita ubytování 80 pokojů, včetně apartmánů - klimatizace - připojení k internetu

Ubytování: -55 pokojů -jednolůžkové a dvoulůžkové -luxusní dvoulůžkové pokoje -apartmány, vše vybavené TV-SAT, přímá tel.linka, WC a koupelna, minibar, trezor. Restaurace: -prostory pro rauty, svatby, recepce, semináře, školení, firemní akce, prezentace, gastronomické zajištění, kapacita 60-80 osob. Hotelový ...

Hotel **** - ubytování v 8 apartmánech a 1 dvoulůžkovém pokoji - pokoje vybavené lednicí, trezorem, TV, SAT, telefonem, připojením na internet, kompletně vybavenou koupelnou s vanou a sprchou.

Ubytovací a restaurační služby: -hotel*** -ubytování pro 27 osob na jednolůžkových a dvojlůžkových pokojích vybavených satelitní televizí, minibarem, WC a koupelnou. -restaurace -salonek -zahradní restaurace. Možnost rekreace, atraktivní místo v centru Mariánských Lázní. V bezprostřední blízkosti lyžařský svah s vlekem.

Hotel **** - kapacita 57 lůžek - 22 dvoulůžkových pokojů - 2 apartmá s krby - vlastní parkoviště a garáže - čajovna - hotelová saunavybavení pokojů - předsíň se šatnou - koupelna s vanou nebo sprchovým koutem - TV/SAT.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - lázeňský léčebný program

Lázeňské domy, služby: - ubytování - léčebné pobyty - wellness