Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Rohanov
Hotel Rohanov se nachází v šumavské vísce Lhota nad Rohanovem obklopen krásnou přírodou. Hotel nabízí komfortní ubytování, vynikající stravování a širokou škálu aktivit pro celou rodinu. Ubytovat se lze v apartmánech, pokojích, bungalovech nebo Tee Pee. V restauraci si můžete vychutnat tradiční českou i zahraniční kuchyni. Využít můžete také ...
Hotel Rohanov
Hotel: -ubytování 1, 5 km od centra Mariánských Lázní -specialisté na léčebnou a wellness dovolenou -v okolí hotelu rozsáhlá botanická zahrada s okrasnými jezírky i kaskádami -vyhlášená restaurace, odpolední tanec -parkoviště v areálu.

Hotel. -ubytování -restaurace -gril terasa -lávový gril -svatby -večírky -školení -prezentace -provoz celoročně.

Hotel - kapacita 18 lůžek - WiFi připojení - kapacita ubytování 65 míst - restaurace - bowling - klubová scéna.

Hotel *** - kapacita ubytování 38 pokojů - pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením - hřiště pro plážový volejbal - kapacita 12 pokojů - hotelový krytý bazén - vířivá vana Whirpool.

Hotel - ubytování - restaurace - wellness služby - možnost uspořádání společenských akcí.

Hotel: -ubytování. -restaurace -balneocentrum -rehabilitace.

Provoz hotelu a restaurace Vorlina. Nabídka ubytování.

Hotel - ubytování - restaurace - konferenční sál, salonky - relaxační centrum.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury - wellness

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury

Hotel*** - kapacita ubytování 29 pokojů, 65 lůžek - dvoulůžkové pokoje - rodinné pokoje propojené 2 dvoulůžkové pokoje - apartmá obývací pokoj, ložnice - koupelny se sprchovým koutem/WC, hotelová kosmetika včetně froté ručníků, SAT TV, telefon s přímou volbou, přípojka na internet, dětské postýlky, dětské vaničky - restaurace - ...

Provozování hotelu Irská Žízeň.