Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel - ubytování - restaurace - wellness služby - možnost uspořádání společenských akcí.

Hotel: -ubytování. -restaurace -balneocentrum -rehabilitace.

Provoz hotelu a restaurace Vorlina. Nabídka ubytování.

Hotel - ubytování - restaurace - konferenční sál, salonky - relaxační centrum.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury - wellness

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury

Hotel*** - kapacita ubytování 29 pokojů, 65 lůžek - dvoulůžkové pokoje - rodinné pokoje propojené 2 dvoulůžkové pokoje - apartmá obývací pokoj, ložnice - koupelny se sprchovým koutem/WC, hotelová kosmetika včetně froté ručníků, SAT TV, telefon s přímou volbou, přípojka na internet, dětské postýlky, dětské vaničky - restaurace - ...

Provozování hotelu Irská Žízeň.

Hotel: -ubytování ve 30 pokojích -pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, koupelnou se sprchovým koutem a WC -restaurace s převážně českou kuchyní -k dispozici kongresový sál až pro 100 osob a další tři salonky s kapacitou 30, 20 a 10 míst -hotelové wellnes centrum.

Hotel LONY - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, lednicí, TV, rádiem a DVD - kapacita 78 lůžek - jedno, dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje a apartmány - každý pokoj má vlastní WC, sprchu, TV + satelit, připojení k internetu WiFi - vířivka - infrasauna - parkoviště v uzavřeném areálu hotelu - salónek ...

Hotel - ubytování - úschovna zavazadel - WIFI připojení

Tříhvězdičkový hotel rodinného typu nabízí ubytování v 11 pokojích. V suterénů jsou k dispozici střelnice pro sportovní střelbu a restaurace.

Hotel **** -ubytování -restaurace -léčebné procedury -wellness procedury.