Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel: - jedno, dvou a třílůžkové pokoje - celková kapacita 30 lůžek

Wellness ubytování v nekuřáckém hotelu Velveta na okraji Špindlerova Mlýna, nejvýznamnějšího střediska v Krkonoších, vám nabízí nekonečné možnosti trávení volného času. Rodinný hotel je svou polohou a vybavením jako stvořený pro odpočinek, ale i oslavy a firemní akce. Léčebné a relaxační procedury včetně masáží ve Wellness lázních Velveta ...

Hotel: - 50 lůžek 2-3 lůžkové pokoje - snídaně dle přání - WC, sprcha, umyvadlo, bezbariérový vstup, TV, rozhlas, satelit - letní zahrada, terasa - psům vstup povolen. Objednávky po telefonu po 18.hod., osobně denně 15-17.

Hotel**, ubytování: -pokoje vybaveny sociálním zařízením a televizorem, -restaurace, letní terasa -psům vstup povolen. Restaurace nabízí: -široký výběr minutkových jídel, -jihočeské speciality.

Hotel: -ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s příslušenstvím -restaurace.

Hotel. Ubytování: -10 pokojů se sociálním zařízením, televizorem a satelitem -25 lůžek. Restaurace: -salónek pro 20-25 osob školení, firemní akce, rodinné oslavy.

Hotel: -ubytování -21 dvoulůžkových, 1 třílůžkový pokoj, 3 apartmány -pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a televizí vč. satelitu -restaurace s barem -tropické atrium -možnost pořádání oslav, firemních večírků a prezentací -2 oddělené salonky -WI-FI -PC na recepci k vonému užití.

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Hotel Skicentrum. Hotel*** Ubytování. Restaurace.

Hotel, ubytování: -12 dvoulůžkových pokojů -3 rodinná apartná -36 lůžek -pokoje mají vlastní koupelnu s vanou a WC, jsou vybaveny TV se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou -restaurace -domácí a zahraniční kuchyně -denní bar se zimní zahradou -sekretářské služby -směnárna. Služby: -zajištění společenských ...

Hotel Golden Harrachov. Hotel*** Ubytování.

Hotel: - 306 pokojů v hlavní hotelové budově - 136 pokojů v hlavní hotelové budově - 28 Junior suite - 123 kuřáckých pokojů - všechny pokoje s individuální klimatizací - kabelová televize - připojení na internet - zdarma kávový a čajový servis - Minibar, trezor - 24 hodinový pokojový servis - možnost přistýlky či dětské ...

Hotel Klára. Ubytování. Pension Aaron Praha 8, Křižíkova 42 Tel.: 603466785, 220809009