Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Hotel, penzion: -ubytování komfortní i turistické -pokoje jsou vybaveny koupelnou ( sprcha, vana, fén), satelitní televizí a telefonem -internet zdarma ve všech prostorách hotelu. -stravování - restaurace pro 80 lidí salónek na různé akce, oslavy a školení.

Hotel. Ubytování: -lůžková kapacita 43 míst. Restaurace: -45 míst.

Služby: -hotel -ubytování -77 pokojů, samostatné příslušenství, chladnička, rozhlas, televize -7 apartmá -možnost přistýlky -snídaně -restaurace 80 míst -salónky až 100 míst -hotelový bar -kadeřnictví -masáže.

Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.

Hotel. - ubytování 6 x 2 lůžkové pokoje - restaurace - vlastní parkoviště - v zimě kryté boxy

Ubytování. Kapacita: -15 pokojů s maximálním obsazením 40 lůžek. Nadstandartní vybavení pokojů: -televize, satelit, lednička, sociální zařízení včetně sprchy nebo vany. Stylová restaurace: -40 míst. Hlídané parkoviště.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Hotel*** typu nabízí ubytování: - 43 pokojů - 120 lůžek - televize se satelitem - telefon - WC se sprchou - bezbariérový přístup.

Hotel: -ubytování, kapacita 110 lůžek -pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením -k dispozici je parkoviště.

Horské hotely, ubytování: -157 lůžek. Restaurace: -možnost stravování zájezdových autobusů bez objednávek. Sauna, fitness, stolní tenis. Půjčovna: -sportovní potřeby -lyže a boty -sáně, boby -snowboard -horská kola, stolní hry. Pět lyžařských vleků, běžecké tratě, dětské a volejbalové hřiště. Letní terasa a ...

Hotel: -ubytování -stravování -firemní akce -svatby -školy v přírodě.

Horský hotel: -ubytování -stravování.

Hotel: -ubytování -stravování -pořádání firemních a společenských akcí.

Ubytování - tříhvězdičkový hotel: -kapacita 25 míst: -2-3 lůžkové pokoje s příslušenstvím -v každém pokoji je koupelna, WC, fén, satelitní TV, telefon s přímou volbou, minibar, safe.