Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel, ubytování, restaurace. Služby hotelu: -restaurace -bar -jídelna - salonek -směnárenské -telefonní -faxové -informační servis -praní a žehlení prádla -hotelová garáž -úschovna lyží a kol -hotelový sejf -zapůjčení společenských her -prodej suvenýrů -společenská místnost - kulečník, biliár, stolní fotbal, ...

RESTAURACE A HOTEL ALBIS Ubytování - hotel - restaurace: - 47 pokojů - 1 apartmán. Služby hotelu a pensionu: - směnárna - telefonní a faxové služby - informační servis - praní a žehlení prádla - úschovna lyží a kol - hotelový trezor - zapůjčení společenských her - prodej suvenýrů - zprostředkování dalších služeb (masáž, ...

Zimní stadion: - ubytování: - fitness, posilovna - pizzerie - pivnice.

Hotel Brandýský Dvůr. Ubytování. Pronájem konferenční místnosti (až 40 osob).

Michael Hotels Prague je společnost provozující 3 čtyřhvězdičkové pražské hotely.

Nabízíme ubytování pro individuální turisty a skupiny v privátních apartmánech, hotelech.

Ubytování, hotel. - restaurace, kavárna

-hotel se nachází v samém centru města Náchoda a nabízí ubytování ve dvanácti pokojích s třiceti lůžky. -stravování v hotelové restauraci. -jak město tak i blízké okolí umožňuje klidný odpočinek o dovolené, nebo po obchodních jednáních.

Ubytování a restaurace: - hotel s restaurací a salónkem - vhodné pro pořádání různých školení, svateb, jubilejních oslav a firemních večírků - v letních měsících příjemné posezení v zahradní resturaci - nekuřácké prostředí.

Hotel. Ubytování. Hotel Omnia je čtyřhvězdičkový hotel v Janských Lázních - kousek od kabinkové lanové dráhy na Černou Horu, s jednou z nejdelších sjezdovek v České republice.

Horský Hotel Adresa: Černá Hora 145, 542 25, Janské Lázně

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové -dvoulůžkové -luxusní apartmány. Restaurace. Možnost pořádání soukromých oslav.

Rodinný hotel. Ubytování. Restaurace. Sportovní vyžití a relaxace.