Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel, ubytování - celkem 56 lůžek - 24 dvoulůžkových pokojů - 4 luxusní apartmány Všechny pokoje jsou nadstandardně vybavené a zařízené špičkovými italskými designéry. Každý pokoj má WC sprchový kout, televizi se satelitním příjmem a minibar.Samozřejmostí je připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi, které je zdarma. - wellness ...

Lázeňský hotel****: -ubytování -stravování -léčebné pobyty a služby. Nestátní zdravotní zařízení: -rehabilitace -fyzioterapie -balneologie. Ubytování: -30 lůžek, 4x1KW*, 5x2KW, 6xA, 2xAV. Služby: -sauna.

Hotelová rezervační online služba. Online rezervace hotelů v Praze.

Nabízíme ubytování v pokojích s vlastní koupelnou, WC, televizí, satelitem, minibarem a telefonem.

Firma provozuje 2 luxusní 4* hotely v Praze - hotel Metamorphis v Ungeltu, a hotel Constans na Malé Straně. Ubytování je na velmi vysoké úrovni, historické pokoje, luxusně vybaveny. Hotely nabízí také 3 restaurace s výběrem tradiční české a mezinárodní kuchyně, také kavárnu a pizzerii. Navštivte naši prezentaci na www.metamorphis.cz nebo ...

Hotel, ubytování: - dostatečné parkovací plochy (i pro autobusy) - zahradní restaurace - klasická restaurace - pivnice - secesní sál vhodný ke konferencím, svatbám, plesům a podobným příležitostem - ubytovací kapacita 56 míst v 1-2 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprchový kout)

Ubytování: K dispozici je 6 dvoulůžkových pokojů a 2 třílůžkové. Všechny mají vlastní sociální zařízení a televizi. Cena 500, - Kč za lůžko, 900, - za dvoulůžko a 1.300, - za třílůžko včetně 10 % DPH je vzhledem k poloze areálu a nabízeným službám velmi výhodná. K dispozici venkovní zahrádka s grilem a udírnou, zdarma připojení ...

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel v centru města Jičín. Ubytování v hotelu na Husově třídě vedle Masarykova divadla je věcí prestiže pro všechny, kteří si chtějí z Jičína odvést nezapomenutelné zážitky.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním Složení pokojů: -20x standardní dvoulůžkový pokoj -2x nadstandardní pokoj -1x apartmán. Pohostinství: -restaurace, kavárna. -3 druhy menu -firemní akce, školení -wifi -salonek 60 osob.

Hotel - ubytování. K dispozici: - restaurace - kavárna - denní bar - salónek - vinárna. Půjčovna: - sportovní potřeby.

Hotel: -ubytování v centru města -parkování u hotelu -ubytování se psy. Složení pokojů: - 70 dvoulůžkových, sprcha, WC - 3 apartmány. Vybavení objektu: - restaurace Steak bar 55 míst - restaurace Cafe bar 55 míst - restaurace čínská 70 míst. - kavárna 55 míst - salónky 50 a 15 míst.

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel přímo v centru na Malostranském náměstí. Vybavení pokojů: - telefon, televize se satelitními programy - minibar - pokoje se sprchovým koutem a WC.

Služby: - kongresové centrum - hotel - denní jídelna - sportovní hala - atletický, tenisový, fotbalový, volejbalový areál

Hotel, ubytování, stravování: - 11 nadstandardních pokojů - sociální zařízení, televize, připojení k internetu - nekuřácká restaurace - zahradní restaurace - salónek, bar.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.