Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.

Hotel, ubytování Kempinski Hybernská Prague se nachází na oblíbeném místě v samém centru Prahy, v Hybernské ulici, odkud je velmi blízko jak k sídlům hlavních obchodních společností, tak k proslulým pražským pamětihodnostem, jako je Prašná brána a Obecní dům.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Apartment Hotel UNGELT: -10 apartmánů -snídaně na pokoji je v ceně ubytování -parkování v hotelu za 300, - Kč na den -přímé nebo spojované telefonní linky v každém apartmánu.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sprcha/WC, televize se satelitním příjmem -restaurace s krbem -salonek -parkoviště zdarma přímo u hotelu -biliard, stolní fotbal, stolní společenské hry -internetová kavárna -půjčovna horských kol -lyžařská škola (dětský vlek přímo u objektu) s kvalifikovanými instruktory ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje s vlastním sociálním zařízením -restaurace -venkovní terasa s občerstvením -půjčovna lyží a bot -kryté parkoviště.

Hotel, ubytování stravování: -pokoje - sprchový kout, WC a televizor -restaurace -vinárna s barem a krbem -sauna -solárium -fitness centrum -půjčovna lyží.

Hotel ****, ubytování, stravování: -pokoje s koupelnou a toaletou TV - SAT, telefon s přímou linkou, minibarem -restaurace -koktejlový bar - DESPERADOS -letní terasa -bowling - 4 dráhy -biliard -relaxační centrum: whirpool, sauna, masáže, solárium -kadeřnický salon -kongresové služby.

HOTEL VACEK "POD VĚŽÍ" -situován do historické části metropole Východních Čech -blízký dosah sportovních areálů a kulturních zařízení. Ubytování: -10 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový pokoj pro imobilní hosty -2 jednolůžkové pokoje -6 apartmánů a 1 střešní apartmán -vybavení pokoje minibar, barevný televizor ...

Hotel, penzion, pension, ubytovna. Hotel je umístěný v klidném prostředí Hradce Králové. Je vzdálen pouhých 5 minut chůze od Hlavního nádraží. ČD-BUS, MHD* přímo v místě. 1km od Karlovy university Luxusní ubytování: -jednolůžkové dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, možnost přistýlky dle potřeby -vybavení pokojů: samostatné WC, ...

Ubytování v hotelu s kapacitou 45 lůžek. Pokoje jsou vybaveny koupelnou, televizí i telefonem. K dispozici je parkoviště. Restaurace u Velehradu

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - koupelna se sprchou a WC, připojení k internetu -restaurace -bar -bar s diskotékou -kulečník, šipky, stolní tenis -venkovní bazén.

Hotel - ubytování, stravování: -konferenční sál pro 500 osob -zajištění kongresů, konferencí na klíč -catering & Party service V hotelu se nacházejí 3 restaurace, noční klub, café bar, wellness centrum. Pořádání plesů, firemních večírků a společenských akcí. Kompletní servis.

Hotel, ubytování: - 24 pokojů, 75 lůžek, - restaurace, - dětská herna, - wellness, - kongresová místnost.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sociální zařízení, satelitní TV, trezor, minibar, přípojka na nternet -restaurace.

Originálně zrekonstruovaný hotel v historickém centru Prahy probudil slávu 17.století a vítá své hosty nádhernou vnitřní architekturou a pohodlným hotelovým komfortem. Malá Strana, Karlův most a Národní divadlo v bezprostřední blízkosti tvoří neopakovatelné prostředí pro návštěvníky Prahy. Hotelovým hostům je k dispozici 1 APT, 5 ...