Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel. Spa-hotel v Praze, nabízí svým hostům: - ubytování 49 pokojů a apartmánů, každý pokoj je odlišně dekorován - služby WELLNESS - unikátní Stone-bath (parní lázeň) ve sklepeních z 15. století - denní a labužnickou kuchyni - prostory pro soukromé bankety i konference - bar a hotelovou halu, galerii a gourmet resort - ...

Ubytování Vám nabízíme v celkem 38 pokojích o celkové kapacitě až 92 osob a 12 přistýlek. Sál pro 80 osob plně vybavené prezentační a audiovizuální technikou. Kvalitní ubytování s výhledem na Orlické hory. Dostatek soukromí a téměř idylická atmosféra. Výborné zázemí pro účely školení a teambuildingu. Bohaté sportovní a relaxační možnosti ...

Hotel Diana se nachází ve vilové čtvrti Praha 9 - Kyje v blízkosti stanice metra Rajská zahrada. V rodinném hotelu v loveckém stylu nabízíme ubytování v 15ti dvoulůžkových pokojích v kategorii ****. V restauraci si můžete kromě českých dobrot pochutnat na jídlech ze zvěřiny nebo čerstvých rybách.

Hotel. Nabízíme ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 120 lůžek.

Nabídka ubytování v 6 jednolůžkových a 28 dvoulůžkových pokojích i v 1 dvoulůžkovém apartmánu. K dispozici je parkoviště.

Ubytování - hotel: - 106 pokojů s koupelnou a odděleným WC - bezbariérový přístup - variabilní konferenční sál - kreditní karty: AMEX, Diners Club, EC, MC, Visa, CCS business - 24-hodin front desk - směnárna, cash back - prodej suvenýrů - doplňkový prodej - sekretářské služby - lístky do divadla, na koncerty, ...

Hotel: -stylová jihočeská restaurace -svatební hostiny, školení, promoce -zahradní restaurace -noční klub -autokemp -ubytování.

Nabídka ubytování v pokojích s bezpečnostním systémem, sprchou, WC, barevným televizorem se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou a pokojovým trezorem.

Hotel U Divadla**** - Ubytování Čtyřhvězdičkový hotel U Divadla nabízí luxusní ubytování ve 32 různě velikých pokojích. Veškerý nábytek a vybavení včetně koupelen byly pečlivě vybrány tak, aby kopírovaly secesní styl hotelu. - Hotelová restaurace Příjemné prostředí restaurace je vhodným místem pro romantickou večeři. Výjimečná však ...

Ubytování. Nabízíme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích nebo v apartmánech - celkem je k dispozici 48 lůžek (+ přistýlky). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, TV se satelitem, telefonem a přípojkou na internet. Jeden dvoulůžkový pokoj se speciálně vybavenou koupelnou s WC a vyššími lůžky je ...

Hotel, ubytování. Moderně vybavené pokoje s vlastní koupelnou s vysoušečem vlasů, televizí se satelitním příjmem, minibarem a telefonem s přímou volbou a s internetovou přípojkou( WiFi ). Kapacita hotelu je 27 pokojů.

Restaurace. Hotel. Penzion. Služby: -svatební hostiny -soukromé večírky a oslavy -promoční hostiny -prezentace podniků -smuteční hostiny. Penzion denně od 8:00 do 24:00. Restaurace: Po-Čt: od 18:00 do 22:00 Pá-So: Dle tel. domluvy Ne: Zavřeno

Hotel Meritum. Ubytování: - 50 pokojů (8/1, 8/3, 34/2) - vlastní WC - sprcha - ledničky na pokojích - telefon - TV+Sat - protipožární systém. Hotelové služby: - monitorované parkoviště - 2x výtah - lobby bar - směnárna - internet - doplňkové služby.

Ubytování - hotel. **** hotel městského typu vhodný pro : -obchodní i turistickou individuální klientelu -účastníky veletrhů a výstav konaných na Výstavišti Praha -turistické skupiny i pobyty s dětmi -ubytování handicapovaných klientů.