Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Sportovní centrum. Tenisový klub. - tenisová škola. - pronájem kurtů. Víceúčelová hala. Hotel: - ubytování.

Nabídka ubytování v pokojích s vlastní koupelnou a WC, telefonem, televizorem se satelitním příjmem či minibarem a trezorem.

Hotel Alfa: - 32 pokojů, Vybavení: - SAT TV, - telefon, - trezor, - minibar.

Rodinný hotel. Ubytování: - 16 pokojů - 6 apartmá. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny televizí s příjmem satelitních programů, telefonem a minibarem. V suterénu hotelu se nachází také hotelová garáž pro 6 vozů. Hostům je k dispozici hotelová restaurace.

Rekreační areál Monínec. Celý areál slouží v celoročním provozu pro individuální a rodinnou rekreaci, jazykové kursy, školení, kongresovou turistiku, školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské kursy, večírky, slavnostní hostiny, vepřové, uzené, rybí, drůbeží a zvěřinové hody, opékání selete na rožni ap.

Hotel: -ubytování ve 4 třílůžkových, 7 dvoulůžkových pokojích -stravování.

Hotel, ubytování. Tříhvězdičkový hotel.

Hotel Bellagio **** nabízí 47 luxusní pokojů (jedno, dvoj a třílůžkové), 5 apartmánů a 3 pokoje pro invalidní hosty: -televizor se satelitem -trezor -minibar -klimatizace -připojení k internetu -koupelna s vanou a WC**.

Vila Astoria - ubytování - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje

Hotel Atlantic. Hotel nabízí 62 prostorných komfortních pokojů. Vybavení pokojů odpovídá tříhvězdičkovému standardu: - sprcha s WC - fén - telefon - televize - bezpečnostní schránka.

hotel****, ubytování v centru Hotel Pod Věží má celkovou kapacitu 12 pokojů, nachází se v historické budově. Přestože leží na jednom z nejatraktivnějších míst v Praze, na tzv. „královské cestě“, pyšní se tichou a velmi klidnou atmosférou. Archeologické průzkumy uvádějí, že některé části budovy se dochovaly z 12. století, hotel si tak uchovává ...

Vybavení: -kapacita 32 lůžek -pokoje TV, telefon, vlastní sociální zařízení -Snack Bar, denně diskotéka, herna -v areálu posilovna, tělocvična, sauna, masáže krytá a otevřená ledová plocha -vhodné pro soustředění sportovců.