Hotel Kurdějov a.s.

Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hotel: -ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 46 míst.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.

Hotel. Ubytování: -17 pokojů, 3 historicky zařízená apartmá. Restaurace: -100 osob. V objektu místnosti s krbem, taneční sál, sauna. Možnost zimních sportů- 6 km vzdálený lyžařský areál Zadov, Churáňov.

Hotel: -ubytování -restaurace,vinárna,kavárna -kongresový sál -semináře,kongresy,školení.

Hotel. Ubytování. Pohostinství.

Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví Hostinská činnost Kamnářství -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Poskytování technických služeb -Provozování ...

Přijměte pozvání do příjemných prostor našeho hotelu IREN, který se nachází v obci Čkyně nedaleko města Vimperk v krásném šumavském podhůří. Věříme, že jsme schopni uspokojit širokou klientelu. Denně vaříme chutné pokrmy vždy z čerstvých a kvalitních surovin, ke kterým nabízíme vychlazené a správně načepované pivo. Pokoje, které nabízíme, jsou ...

Hotel: -ubytování ve 34 dvojlůžkových pokojích a 3 apartmánech s vlastním WC, koupelnou, balkonem, telefonem, rádiem i satelitní televizí -jídelna, kavárna, vinárna -minigolf, krytý bazén, tenisové kurty, volejbalové hřiště -sauna, horská kola, lyžařský vlek, běžecké tratě.

Hotel, ubytování: -65 lůžek -jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje -WC, sprcha -společenská místnost 50 míst -vinárna, jídelna, formanka -170 míst -společenské akce -svatební hostiny -rodinné oslavy.