Hotel Kurdějov a.s.

Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel - ubytování - restaurace - wellness služby - možnost uspořádání společenských akcí.

Hotel: -ubytování. -restaurace -balneocentrum -rehabilitace.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury - wellness

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury

Hotel **** -ubytování -restaurace -léčebné procedury -wellness procedury.

Hotel ***** -ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmá. -stravování -lázeňské služby -sport, relaxace.

Hotel: -ubytování. Kompletní rehabilitace: -bazén -sauna. Sporty: -tenis -minigolf -turistika -zimní sporty.

Hotel **** -ubytování. -léčebné pobyty. -wellnes pobyty. -restaurace. -kavárna.

Holistic Spa Hotel • Moderní & individuální balneologie • rodinná atmosféra • maximální využití přírodních zdrojů • léčebný efekt již během pobytu • modřínové koupelové vany • nabídka jedinečných slatinných a jílových koupelí a zábalů • snídaně v BIO-kvalitě

Hotel *** (nově zrekonstruovaný), vlastní balneo provoz, bazén 9, 5x5 m, hotelová hala - kavárna, salonek, restaurace, kosmetika.

Hotel s rodinnou atmosférou a s nabídkou kvalitních služeb. Hotel má ideální polohu v samém centru Mariánských Lázní, v těsné blízkosti lázeňských parků, jen 10 minut chůze od hlavní lázeňské kolonády.

Hledáte kvalitní a levné ubytování v okolí Mariánských Lázní? Navštivte náš hotel, který provozuje rodina Josefa Šolce od roku 1994. Hotel se nachází 2 km od centra města a 3 km od lázeňské kolonády a zpívající fontány. Máme 27 pokojů, které jsou standardně zařízeny a vybaveny sprchou, WC, satelitní televizí a telefonem s přímou volbou. Wi-Fi ...