Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Lázeňský hotel**** Nestátní zdravotnické zařízení lázeňské péče Poskytujeme léčebné, regenerační a relaxační terapie v oboru klasické i Ayurvedské medicíny.

Hotel**** - 12 pokojů s kapacitou 35 lůžek - několik pokojů má vlastní terasu - LCD televizor, internet, telefonní linka, minibar, trezor - připojení k internetu - možnost přistýlky - restaurace - sauna, whirpool - masáže - wellness - víkend proti stresu - víkend pro zdraví a krásu La Chevre kosmetika - oranžerie kapacita ...

Útulný, rodinný hotel se nachází v srdci Středočeského kraje, ve městě Roztoky severně od Prahy. Hlavní výhodou hotelu je klidné prostředí, avšak velmi blízko samému centru hlavního města, letišti i hlavních dálničních a železničních tras. Ubytování - hotel: - 28 dvoulůžkových pokojů - jeden jednolůžkový pokoj - apartmá - pokoje mají ...

Ubytovací a stravovací služby, svatby, firemní akce, oslavy, tenisové turnaje, sportovní soustředění

Hotel: -ubytování v 18 pokojích s vlastním sociálním zařízením -hradní restaurace

Hotel: -ubytování -stravování -restaurace, bar, salonek, terasa -firemní akce, školení, svatby -parkoviště -cykloturistika, koně, běžky, lyže.

Hotel Atlas: -hotel v centru Benešova, 3 km od Konopiště -restaurace -možnost školení, společenské akce -bowling.

Hotel: - jedno, dvou a třílůžkové pokoje - celková kapacita 30 lůžek

Hotel: - 50 lůžek 2-3 lůžkové pokoje - snídaně dle přání - WC, sprcha, umyvadlo, bezbariérový vstup, TV, rozhlas, satelit - letní zahrada, terasa - psům vstup povolen. Objednávky po telefonu po 18.hod., osobně denně 15-17.

Hotel**, ubytování: -pokoje vybaveny sociálním zařízením a televizorem, -restaurace, letní terasa -psům vstup povolen. Restaurace nabízí: -široký výběr minutkových jídel, -jihočeské speciality.

Hotel. Ubytování: -10 pokojů se sociálním zařízením, televizorem a satelitem -25 lůžek. Restaurace: -salónek pro 20-25 osob školení, firemní akce, rodinné oslavy.