Hotel Kurdějov a.s.

Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Hotel Dobruška se nachází blízko centra malebného městečka Dobruška v Královéhradeckém kraji, vstupní bráně do Orlických hor. Hotel nabízí pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a je rovněž ideálním místem pro různá firemní setkání a školení. K zapůjčení je také sportovní náčiní, gril i stolní hry. Neváhejte nás navštívit.
Hotel Dobruška - Ubytování v Orlických horách
Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Hotel *** - jedno až tří lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a televizí - apartmán - telefon na recepci - možnost domácích mazlíčků - úschovna kol - noční bar - samoobslužná jídelna - divadelní sál Restaurace NA POŠTĚ - kapacita 60 míst - klavír - WIFI připojení - velkoplošná ...

Hotel - ubytování v pokojích a apartmánech Restaurace

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin