Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Zdeněk Zábojník provozuje vinařství, vlastní vinný sklípek a poskytuje ubytování.

Penzion, pension Bobule. Ubytování: -36 lůžek -9 pokojů -1 apartmán -8 třílůžkových pokojích -1 šestilůžkovém pokoji. Restaurace, vinný sklípek.

Penzion Alma poskytuje: -apartmány -venkovní posezení -kuchyně.

Vinařství, vinný sklípek, vinný sklep s ubytováním, ochutnávky, degustace vín Znojmo: - prodej, výroba vína - ubytování, penzion.

Penzion Na Vyhlídce, penzion situovaný v samém centru Národního parku Podyjí, poskytuje: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta, nocleh víkendové pobyty -ubytování ve 2x čtyřlůžkové pokoje a 4x dvoulůžkový pokoj. -každý pokoj má barevnou televizi, sprchový kout a toaletu -pro vaření jsou k dispozici kompletně vybavené ...

Penzion u Lužnice se nachází v Plané nad Lužnicí v okrese Tábor a nabízí komfortní a především cenově dostupné ubytování v osmi moderně vybavených apartmánech s příjemným posezením na zahradě s krbem. Celková kapacita penzionu je 29 lůžek s možností 5ti přistýlek. Ubytování je možné v osmi apartmánech s vybavenou kuchyňkou a koupelnou se ...

Ubytování v soukromí - Domě Slunce a vína, který je postaven nad vinným sklípkem ze 14.století. Kapacita domu je 6 osob ve dvou ložnicích. Dům má velkou společenskou místnost s krbem a kuchyní, venkovní terasu s grilem a udírnou.

Vinný restaurant: -kapacita 55 míst -posezení ve stylové restauraci -výborná kuchyně -nabídka archivních a moravských vín. Restaurace: -kapacita 60 míst -možnost stravování autobusových zájezdů (předběžná objednávka) -bezbariérový přístup včetně sociálního zařízení. Penzion, ubytování: -6x dvoulůžkový pokoj, přistýlka -v objektu ...

Zajistíme Vám ubytování v apartmánech poblíž historického centra města Mikulov nebo naopak v malebném penzionu Pastuška nedaleko Brodu nad Dyjí ve vinařské oblasti Pálava. Apartmány Lípa s kapacitou 6-7 lůžek, vinný sklípek, vlastní koupelna. Druhý apartmán poskytuje ubytování pro 4 osoby v jednom pokoji s kuchyňským koutem a barem a taktéž ...

Vinařství: -výroba -prodej -víno -mladá vína -jakostní vína -přívlastková vína -široký výběr odrůd -degustace -oslavy -firmní akce -svatby -firemní víno -ubytování cca 40 lůžek.

Vinařství Lovečkovi vyrábí kvalitní vína z jižní Moravy. Zajišťuje ubytování v Penzionu Vrbice, degustace vín a prohlídky sklepů v Kobylí.

Penzion, ubytování Kaplanka -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh -8x dvoulůžkový pokoj -1x třílůžkový pokoj -3x čtyřlůžkový pokoj -pouze některé pokoje mají vlastní sociální zařízení -na každém pokoji teplá a studená voda -možno využívat vybavenou kuchyňku -po dohodě zajištění podávání snídaní -společenská ...

Alena Hanzlíková provozuje penzion, restauraci a koňskou farmu s možností vyjížděk a kurzů.

Ubytování ve 3 apartmánech, součástí je vlastní koupelna a malá kuchyňka s vybavením. Je zde i společenská místnost a vinný sklep.

Bezbariérový apartmán s kapacitou 6 osob. Dispozici 3KK s pohodlnými Boxsspring lůžky. K dispozici dětská postýlka. Prostor pro kočárky a kola. uzavřený dvůr s posezením.

Ubytování, penzion, pension: 2x lůžkové pokoje 3x lůžkové pokoje. Rekreace, dovolená. Pokoje jsou zařízeny: postel, stolek, skříň, příslušenství na chodbě. Celková kapacita objektu-21 osob. Nabízíme-pronájem salonků pro rodinné oslavy, svatby, promoce, různé další příležitosti s kapacitou 60 míst. Cukrárna-zmrzlina, cukroví, ...

Společnost eGspol s.r.o. provozuje apartmány Korzo Lipno: - studiové, rodinné, mezonety, exkluzivní Dále zabezpečují zemní práce strojem JCB 4CX a vyrábí hasičské moduly.

Ubytování v penzionu Belle Donne, který disponuje dvěma dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlka a apartmánem pro 4 osoby s přistýlkou. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, minibarem, rychlovarnou konvicí. Wifi zdarma.

Ubytování Dyje - penzion u Znojma umožňuje návštěvníkům užít si odpočinek s dobrým vínem společně s levným ubytováním v přírodě. Tento penzion má několik pokojů podle počtu lůžek, součástí je sociální zařízení, malá kuchyňka s mikrovlnou troubou, lednicí a varnou konvicí.

Rodinný penzion v prostředí Národního parku Podyjí. Ubytovat se můžete v 3 apartmánech s vlastní koupelnou a WC: K dispozici jde i dvoulůžkové pokoje s WC a koupelnou na chodbě. Ubytování možné celoročně, součástí je i velká společenská místnost pro 20 osob.

Autocamping Výr: -ubytování, penzion -půjčovna šlapadel.

Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína - vinné želé, omáčky, hořčice Další služby: - ubytování - vinný sklep