Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Nabízí služby v oblasti zemědělství. Hlavní náplní naší práce je zemědělská rostlinná výroba a ubytování. Zemědělská výroba: - ozimá pšenice - jarní pšenice - ječmen - řepka - mák - proso. Ubytování: - apartmán až pro 4 osoby. - ubytovna s 8 lůžky.

Penzion - kapacita 21 lůžek - jedno, dvou a třílůžkové pokoje, apartmán Restaurace - možnost pořádání firemních a společenských akcí včetně ubytování Golfový areál - kompletně zavlažováno a znormováno na PAR 70 - 9 jamek - včetně půjčovny sportovních potřeb (golfové hole, bagy, vozíky, dále kola a ...

Penzion - pokoje vybavené vlastním sociálním zařízením WC, sprchou Restaurace - minutky - salónek - možnost pořádání oslav Zahradní bazén - sauna Tenisový kurt

Penzion Brada: -ubytování v v pokojí - kapacita je 15 pokojů, což představuje 60 lůžek - kuchyňka, vybavená lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí - restaurace s kapacitou 60 míst, - otevřená letní zahrádka s ohništěm a venkovním grilem. Služby pro ubytované hosty: - půjčovna horských kol - sauna - venkovní stolní ...

Nabízíme ubytovací služby a služby restaurační

Penzion Millenium. Moderní ubytování v klidné lokalitě v centru Zlína.

Celoroční ubytování v Českém ráji na Malé Skále. Nabízí ubytování ve třech samostatných apartmánech, které mají společnou rozlehlou zahradu se zahradním krbem a zahradním nábytkem.

Penzion Pod Štěpánkou nabízí ubytování ve 4 pokojích pro 8 osob s koupelnou WC, SAT a Internetem. Součástí penzionu je společenská místnost s krbovými kamny a plně vybavenou kuchyní, parkování přímo u penzionu. Dále je zde sauna, vířivka a herna – stolní fotbal, el. šipky, kobercové člověče nezlob se, hračky. V létě je možné využít posezení s ...

Penzion na klidném místě s výhledem na celý Český ráj. Ubytování v apartmánech pro 2 - 6 osob. Pořádání svateb, škol v přírodě, rodinných a firemních akcí.

Ski areál v Jizerských horách. Provoz lyžařských vleků. Půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Možnost ubytování v penzionu a v roubence.

Penzion nabízí ubytování v přízemí rekonstruovaného rodinného domku. Ubytovat se můžete v apartmánu o dvou neprůchozích ložnicích s celkovou kapacitou 8 osob, nebo samostatném studiu pro 2 osoby, které je vhodné pro páry nebo jednotlivce. V celém penzionu je zdarma k dispozici připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Penzion nabízí celoroční ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, LCD TV s českými programy a WiFi připojením. Celková kapacita objektu je 34 lůžek. Součástí penzionu je restaurace.

Ubytování na jihočeském selském statku Mazelov ve dvou apartmánech s uzavřeným dvorem

Pension IDYLL se nachází na okraji města Jablonce nad Nisou. Pokoje: - dvou až čtyřlůžkové pokoje - sprcha, WC - TV - WIFI - některé pokoje mají balkón nebo terasu.

Penzion Anderle nabízí ubytování v klidné části Českých Budějovic v rodinném domě. Penzion má 1 apartmá / 2 propojené pokoje/ o 4 lůžkách s terasou a sezením + 1 samostatný pokoj pro 2 osoby.

Společnost Insap, s.r.o. nabízí ubytování na Lipně v apartmánech ve středisku Marina Lipno v blízkosti skiareálu Lipno - Kramolín.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace