Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kategorie: -penzion** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -3 apartmány, WC, sprchový kout -16 dvoulůžkových, WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -kadeřnictví -restaurace MAXIMA -hlídané parkoviště -tenisová hala se 2 kurty -půjčování a prodej tenisových potřeb.

Penzion: - ubytování - dvou až čtyřlůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení (WC a sprcha) - apartmány (pokoj je složený ze dvou ložnic, společné sociální zařízení). Stravování: - jídelna (strava pouze pro hosty penzionu).

Rekreační středisko, ubytování: - chatky, hlavní budova.

Penzion Camping Náš Sen - ubytování.