Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby, ubytování: - penzion - restaurace

Penzion, ubytování: -relaxační centrum - whirpool, sauna, bazén -vhodné pro firemní akce, večírky, párty, rauty.

Ubytování ve 2generačním rodinném domě 6+2: - 2x kuchyně - 2x soc. zařízení - garáž - zahrada - zastřešená terasa - venkovní posezení - prádelna - dvůr pro parkování - sušárna - sklep - společenská místnost.

Penzion apartmán Obývací pokoj + kuchyň vybavená el. sporák, lednice s mrazáčkem, varná konvice, mikrovlnná trouba, BTV, spol. hry, koupelna se sprchou a WC. Jedna ložnice s dvojlůžkem a dvěma válendami + BTV. K dispozici je v létě venkovní bazén 4.0+solární sprcha, venkovní posezení, pískoviště + hračky, dětská houpačka, ohniště. Parkování na ...

Penzion Vyhlídka lipno na pravém břehu Lipenské přehrady v obci Přední Výtoň nabízí celoroční ubytování pro rodiny, jednotlivce i pro firemní rekreace a teambuldingové akce. V okolí našeho penzionu naleznete překrásnou přírodu a velké množství sportovního vyžití.

Farma Hory provozovaná panem Vlastimilem Argmanem se rozkládá 2 km od Karlových Varů ve vesničce jménem Hory. Náš areál nabízí ubytování v penzionu v malebné krajině krušnohorské přírody, restauraci a také moderně vybavený jezdecký areál. Součástí farmy jsou také obory s daňky a muflony. Naše farma je ideálním místem pro milovníky koní, ...

Společnost GOLF RESORT Karlovy Vary a.s. je provozovatelem renomovaného osmnáctijamkového golfového hřiště. Hřiště je umístěno v členitém terénu o délce 6.193 m. Navštívit u nás můžete také nově zbudovaný Indoor Golf Resort, který je vybaven 2 simulátory Full Swing, patovacím greenem o rozloze 70 m2, drivingem (sítě), analyzátorem švihu a barem. V ...

Penzion Černý Kůň Ubytování: -24 lůžek v 10 pokojích (koupelna s WC, barevnou TV, satelitem, telefonem a minibarem) -v celém objektu dostupná internetová WI-FI FREE ZÓNA -pro všechny hosty je zdarma pro zpříjemnění pobytu připravena snídaně formou studeného bufetu vždy od 7.00 - 9.00hod. Restaurace je součástí objektu.