Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Útulné a prostorné ubytování v rodinném domě Vám nabízí Marek Sedlák. Náš penzion je vhodný pro dlouhodobé ubytování a často jej využívají řemeslníci, pracovníci montážních firem, ale i turisté a cyklisté. V objektu jsou dvě plně vybavené kuchyně, televize na každém pokoji a možnost bezplatného připojení k Wi-Fi. Sídlíme na adrese Klášterní 102, ...

Penzion. Ubytování: - 6 pokojů - 17 lůžek - soc. zařízení na pokoji - společné sprchy - plně vybavená společná kuchyně - TV + satelit - wifi. Vhodné pro zaměstnance firem, řemeslníky. Možnost dlouhodobého ubytování. Pivnice, herna: - 40 míst, zahrádka 40 míst - grilování - speciality - pizza, klobása, žebra - pochutiny k ...

Restaurace Bašta - tel. 602 649 916. Restaurace Ranč - tel. 602 348 286. Pension Svět - ubytování v penzionu - tel. 724 236 589. Putting-golf - minigolf na zelené trávě - tel. 602 602 119.

Služby: - ubytování v soukromí

Rekreační dům Helena - ubytování v soukromí - 13 lůžek s možností dvou přistýlek, 2 dětské postýlky, 5 pokojů, 1x4 lůžka, 1x3 lůžka, 3x2 lůžka, 2 plně vybavené kuchyně, 3 koupelny, 3 WC, 1 prostorná hala, balkon s posezením, venkovní kryté posezení s grilem, posezením u ohniště.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace