Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Ubytování: - pension. Restaurace. Wellness: - sauna, vířivka, aroma koupele, masáže.

Služby - ubytování - stravovací zařízení s multifunkčním sálem.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Penzion, ubytování, restaurace. Služby: - uzavřený areál s parkováním zdarma - firemní akce, party, rauty, recepce - rodinné oslavy - svatby - výročí - narozeniny - promoce - školení, kurzy - fotografické služby - zajištění rozvozu osob z akcí - půjčovna kol - možnost projekce (k dispozici projekční technika). .

Villa Bílý Mlýn - penzion, kapacitu ubytování je 17 lůžek, každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, TV se satelitním příjmem a wi-fi připojení k internetu - restaurace.

Zajišťujeme provoz penzionu a restaurace s kapacitou 70 míst. Nabídka teplých jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů. K dispozici je zahrádka pro 24 osob. V restauraci je možnost uspořádání rautů, svateb, oslav, narozeninových party a různých cateringových akcí.

Jsme rodinný podnik nabízející ubytování v Kolibě Belvedér, nacházející se v jižní části Čech, která patří k nejkrásnějším krajinám v Evropě, na kraji města Horní Planá - na břehu Lipenské přehrady. Šumava, která je ještě dnes pokryta krásnými lesy a močály, v létě i v zimě slouží jako překrásná rekreační oblast, kde lze podnikat báječné ...

Penzion - kapacita 30lůžek - dvoulůžkové pokoje a apartmány - vlastní sociální zařízení - výuka jízdy na koni - vození malých dětí na ponících - svezení v kočáře Restaurace - kapacita 60 hostů - konferenční sál

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Služby: -pizzerie -penzion -rozvoz jídel -fitness -infrasauna -půjčovna kol, autovleky, osobní vleky, navigace, PC.